“Una petita empenta”

Després d’enregistrar les entrevistes i les imatges de recurs… entrem a la fase de postproducció del reportatge DATUM. Ara, però, necessitem una petita empenta econòmica per poder acabar el projecte.

Des d’AulaMèdia et demanem el teu suport econòmic per poder concretar el reportatge audiovisual DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals (Pots visionar el clip AQUÍ).

Aquest nou reportatge audiovisual que coproduïm AulaMèdiaLa Productora necessita el teu suport econòmic. La teva petita aportació (15 €) ens ajudarà a “cofinançar” el documental i ha donar difusió al projecte. Ajuda’ns!

Les dades, la tecnologia i els nostres drets digitals seran els temes que tractarà la nova producció audiovisual d’AulaMèdia que realitzarem conjuntament amb la cooperativa La Productora i la col·laboració de Karma Peiró, Cecilia Bayo i Gerard Vilanova. I amb el suport d’1entretants i Acicom del País València i Encontre.cat de Mallorca.

SI VOLS “COFINANÇAR” AQUEST PROJECTE EMPLENA EL FORMULARI QUE TROBARÀS AQUÍ I FES LA TEVA APORTACIÓ (15 €) AL COMPTE D’AULAMÈDIA.

Moltes gràcies!