DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals

Des d’AulaMèdia et demanem el teu suport econòmic per poder concretar un nou projecte audiovisual, la teva aportació econòmica ens ajudarà a “cofinançar” el documental que amb el títol DATUM tenim previst realitzar durant els propers mesos.

Les dades, la tecnologia i els nostres drets digitals seran els temes que tractarà la nova producció audiovisual d’AulaMèdia que realitzarem conjuntament amb la cooperativa La Productora i la col·laboració de Karma Peiró, Cecilia Bayo i Gerard Vilanova.

APORTACIONS i RECOMPENSES

Per tirar endavant aquest nou reportatge et sol·licitem el teu suport econòmic per poder completar-lo amb èxit. Si vols ajudar-nos, emplena aquest formulari i tria l’aportació que vols fer al projecte. Per agrair-te el teu suport t’enviarem a casa una còpia del NOU DVD i d’altres “recompenses”.

Els tres tipus d’aportacions al projecte DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals que et proposem són:

SIMPLE – Aportació de 15 € ens permetrà enviar-te, a la teva adreça postal, UNA còpia del NOU DVD + una INVITACIÓ per a dues persones per l’estrena.

DOBLE – Aportació de 25 € ens permetrà enviar-te, a la teva adreça postal, UNA còpia del NOU DVD + un DVD extra d’AulaMèdia + una INVITACIÓ per a dues persones per l’estrena.

EXTRA – Aportació de 35 € ens permetrà enviar-te, a la teva adreça postal, DUES còpies del NOU DVD + un DVD extra d’AulaMèdia + una INVITACIÓ per a quatre persones per l’estrena.

Col·labora amb nosaltres!

FORMULARI

    Nom:

    Cognoms:

    Adreça:

    Codi Postal:

    Població:

    Primer correu-e:

    Segon correu-e:

    Tria l'aportació que vulguis fer:

    [T’enviarem al teu correu-e les indicacions per fer l’aportació econòmica.]