Els Tallers Radiofònics

estudi

Els Tallers Radiofònics van néixer amb l’objectiu d’ensenyar a fer ràdio, televisió i periodisme digital a tots aquells que se sentissin atrets per aquests mitjans. Som un grup de professionals amb anys d’experiència, que gaudim transmetent el nostre coneixement, i sempre treballem amb grups molt reduïts. És la manera ideal de poder fer els exercicis pràctics que proposem, amb les màximes garanties d’oferir una atenció personalitzada a cada un dels participants. Defensem que s’aprèn més i millor quan es treballa mitjançant activitats divertides. Fins i tot, petits jocs que estimulin el que volem potenciar des d’un punt de vista lúdic, però sense perdre en cap cas el rigor. Sabem tots els elements positius que proporciona treballar en mitjans de comunicació i tot el que es pot exercitar a través d’aquest món.

Saber comunicar-se millor amb els altres i amb l’entorn és l’element principal que hem ensenyat a adults durant els últims cinc anys. En la societat actual, però, aquest factor també és de vital importància per al desenvolupament dels infants. Per aquest motiu, els Tallers Radiofònics hem decidit obrir una nova branca de la nostra iniciativa i ara volem ensenyar aquests valors als nens. No ens oblidem, també, d’altres elements com el pensament crític per relacionar-se de manera correcta amb el món o valorar els beneficis de treballar en equip.

davant

A més, considerem que la nostra proposta és un complement educatiu ideal a l’ensenyament convencional, ja que potencia el fet de treballar competències que no estan directament presents en els programes o plans educatius reglats i que considerem que són importants per al desenvolupament humà dels nens.

Més informació:
www.tallersradiofonics.cat