Present i futur

Jornades EDU[cinema]. Barcelona, 26 i 27 de novembre de 2021.
Ara que ja fa unes setmanes de la clausura de les Jornades EDU[cinema] podem fer una valoració molt positiva tant del contingut com de l’assistència a l’encontre. Més enllà de les felicitacions públiques dels assistents i de les felicitacions en privat, volem agrair a totes les persones que van fer possible les catorzenes jornades d’AulaMèdia: a les persones que van fer aportacions teòriques i de reflexió; a les que vam explicar les seves experiències escolars de producció audiovisual i a totes les persones assistents que van participar en els debats. Però volem agrair especialment a totes les entitats que van col·laborar, d’una forma o altra, en l’organització de les Jornades EDU[cinema]: l’Acadèmia del Cinema Català, CineCiutat, Drac Màgic, el Festival Internacional de Cinema en Català. FIC-CAT, el Museu del Cinema de Girona i el Casal de Barri Transformadors. A tothom moltes gràcies!

Trobada d’Educació i Cinema. Manresa, 8 de maig de 2021.

En aquest 2021, any del 20è aniversari d’AulaMèdia, la pandèmia ens ha agafat de ple. Però si d’alguna cosa ha servit aquest temps a estat per pensar i repensar la nostra tasca en l’àmbit de l’educació mediàtica. Un any que ens ha servit sobretot per crear ponts i sinergies amb entitats sensibles en el camp de l’educació i el cinema, com per exemple el Festival CLAM amb qui vam organitzar la Trobada d’Educació i Cinema a Manresa el maig de 2021. Enguany també ha donat fruits en forma de producció audiovisual, així gràcies als protectors i les protectores d’AulaMèdia i a un equip jove i entusiasta, a finals del setembre passat presentàvem al Pati Llimona el reportatge EL FALS DOCUMENTAL. Una metàfora de la realitat.

PANORÀMICA22. Girona, 5 de març de 2022.

Si mirem al futur, s’albiren projectes molt engrescadors i interessants, com són la PANORÀMICA22 una Jornada sobre el cinema a l’aula que organitzarem conjuntament amb el Museu del Cinema de Girona que realitzarem el 5 de març de l’any 2022. I si el coronavirus ens deixa, aquest juny de 2022 celebrarem el FÒRUM CINEMA I EDUCACIÓ a Roda de Berà. Un encontre coorganitzat amb els companys del Festival Internacional de Cinema en Català. FIC-CAT. En el futur pròxim ens agradaria obrir altres portes de col·laboració… però això ja ho dirà el futur!