DVD “EL FALS DOCUMENTAL”

La idea central del reportatge EL FALS DOCUMENTAL és donar a conèixer i reflexionar sobre aquest gènere documental. S’hi tracten aspectes com la construcció social de la realitat, la crítica al discurs dels mitjans de comunicació i la reflexió artística del llenguatge i dels codis audiovisuals. Un material didàctic per treballar les Fake News a l’aula.

El reportatge inclou seqüencies de falsos documentals de referència que s’alternen amb declaracions de Jordi Balló, professor i director del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), de Gemma Paricio, professora de Secundària i de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i de Juan Vaccaro, membre del Centre d’Investigacions Film-Història de la Universitat de Barcelona (UB).

AQUEST DVD INCLOU, A MÉS DEL “FALS DOCUMENTAL” (35′), LA PEÇA “MÉS ENLLÀ” amb més de 20′ d’extres.

SI VOLS COMPRAR EL DVD EL FALS DOCUMENTAL EMPLENA EL FORMULARI ADJUNT I PER UNA APORTACIÓ DE 20 € T’ENVIAREN EL DVD A LA TEVA ADREÇA POSTAL.

FORMULARI DE COMPRA “EL FALS DOCUMENTAL

    Nom:

    Cognoms:

    Adreça particular:

    Codi Postal:

    Població:

    Primer correu-e:

    Segon correu-e:

    Emplena el formulari i clica “ENVIAR” i t’enviarem al teu correu les indicacions per fer el PAGAMENT de 20 €. Pots fer el pagament per transferència o per BIZUM.