“La Productora”

La Productora és una cooperativa centrada en la dinamització i la difusió cultural a través de les arts visuals i els mitjans audiovisuals. Oferim serveis creatius a qualsevol entitat cooperativa, empresa o col·lectiu que treballa en el sector cultural o que tingui un retorn social de qualsevol mena. Paral·lelament també produïm projectes propis amb els quals tractem d’oferir una visió més precisa del que som i pensem com a cooperativa creativa.

El nostre equip el formem tres persones provinents de diferents orígens amb coneixements i experiència en l’àmbit de la comunicació audiovisual, el disseny gràfic, el disseny web, el disseny d’espais i la fotografia, sent la multidisciplina un dels nostres trets característics.Com a col·lectiu, i abans d’esdevenir una cooperativa, hem col·laborat en diversos projectes des de l’any 2013 al Principat d’Andorra, Catalunya i Alemanya. Després de treballar plegades durant tot aquest temps, vam decidir que havia arribat el moment de consolidar i professionalitzar el projecte i després d’un llarg procés intern de reflexió, neix a a Sabadell l’1 de febrer de 2020 en forma de cooperativa: La Productora.

A causa del nostre compromís amb les noves dinàmiques globals de progrés cultural i social, tant la nostra forma organitzativa com els continguts dels nostres projectes són un reflex d’aquest compromís. En aquest sentit, La Productora s’adscriu a les pràctiques de l’Economia Social i Solidària (ESS) i pel que fa a la pràctica del cooperativisme, formem part de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC) des del moment de la nostra constitució.

[Showreel 19 és un recull de mostres de vídeo que inclou diferents tipus de projectes audiovisuals com ara, videoresums d’esdeveniments, videoart, audiovisual educatiu, audiovisual corporatiu, gravació multicàmera o animació.] La productora