Digital Films

Digital Films és una productora de Barcelona especialitzada en l’educació en cinema i cultura visual. Som un equip format en l’àmbit de les ciències socials i amb una llarga experiència en el sector de l’audiovisual i l’educació: elaboració de continguts educatius sobre cinema i arts visuals; producció i realització audiovisual; campanyes escolars de divulgació cinematogràfica; codirecció de festivals de cinema, etc.

La nostra identitat professional es configura en una combinació singular entre una formació humanística, una passió pel llenguatge i la cultura visual i unes inquietuds artístiques que ens mobilitzen.

Promovem l’educació en cultura audiovisual perquè ens encanta explicar històries amb imatges i perquè considerem que és una forma d’expressió amb un gran potencial educatiu, cultural, artístic i social.

La comunicació audiovisual té un paper important en la nostra societat com a mitjà i com a configuradora d’imaginaris. Volem explicar-la des de totes aquestes vessants i especialment ens agrada fer-ho des de la pràctica creativa. Per aquest motiu realitzem tallers anuals de cinema per a escoles i per a famílies.

Digital Films