completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo

Noves propostes

dvdjornades

Les passades Jornades Mirar, escoltar… crear! organitzades per AulaMèdia van començar amb la xerrada d’en Joan Vila i Triadú que va donar a conèixer el nou projecte que está tirant endavant conjuntament amb en Roger Palà i en Sergi Picazo, el mitjà digital Crític. Ell mateix va reconèixer que es tracta d’un projecte embrionari i que actualment es troben en una fase de recaptació de capital.

L’essència d’aquest nou mitjà la trobem en la voluntat de destapar els temes que silencien els mitjans majoritaris, a traves del “slow journalism” o periodisme reposat i voler donar veu a nous actors socials que des d’un punt de vista crític puguin oferir una perspectiva diferent a la dels tertulians i opinòlegs que s’atorguen la potestat de dictar sentència davant de qualsevol tema.

Segons Vila aquest projecte respon a les necessitats que té la població lligades a la demanda d’un periodisme crític i de qualitat allunyat de les veus institucionals, de la selecció i interpretació de continguts i de noves veus.

sentitcritic

Així doncs, entre altres coses, el que ofereix Crític és una oportunitat dins d’aquesta societat on els estímuls informatius constants entorpeixen la comprensió i l’aprofundiment de determinats temes. Una oportunitat per aturar-nos i, més enllà del tòpic, entendre el món que ens envolta.

Es preveu que al setembre comenci a funcionar oferint continguts diaris gratuïts i un reportatge d’investigació relacionat amb algun tema silenciat en l’àmbit dels Països Catalans per als lectors subscrits. A més, Crític també prendrà forma de revista monogràfica impresa que es publicarà un cop a l’any i tractarà un sol tema en profunditat. El número d’enguany sortirà a l’octubre i estarà dedicat al procés sobiranista català.

També durant aquesta primera sessió de les jornades en Dídac Roger i en Martí Contijoch van presentar el DVD Mirades. Es tracta d’una idea que s’ha tirat endavant des del projecte eduCOM.info i que busca donar veu a especialistes que, de la mateixa manera que Crític, s’apartin del corrent d’opinió representat per la majoria dels opinòlegs actuals i que donin la seva visió sobre l’educació mediàtica.

Només queda esperar que ambdues propostes s’acabin consolidant i assoleixin els seus objectius, ja que es evident el potencial que tenen per contribuir a l’evolució de l’educació i el periodisme del nostre país.

Joan Ballart

Post posterior
 • NOU DVD · El reportatge Projecte Mòbil (el viatge) vol mostrar alguns dels problemes mediambientals, socials i laborals que es generen en la fabricació dels telèfons mòbils.

  Si t’interessa aconseguir el DVD Projecte Mòbil (el viatge) emplena el formulari que trobaràs aquí, i per una aportació de 15 €, t’enviarem una còpia del DVD a casa. [+]

 • El poder del mitjans

  epdmp

  Sis veus crítiques ens parlen sobre el poder mediàtic. Un documental d'AulaMèdia que reflexiona sobre la influència de les persones properes al poder en els mitjans de comunicació i el poder que tenen aquests mitjans sobre l'audiència. Qui té el poder? Com l'exerceix? El periodisme ha de servir el poder o qüestionar-lo? Aquestes són algunes de les preguntes que responen Anna Bonet, Gemma Garcia, Xavier Giró, Jesús Rodríguez, Joan Roura i Joan Manuel Tresserras.

  Si t'interessa aquest DVD emplena el formulari que trobaràs aquí, per una aportació de 15 €, t’enviarem a casa una còpia del DVD El Poder dels Mitjans. [+]

  També el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]

 • Una mirada crítica

  Una mirada crítica. Un (des)enfoc crític sobre els mitjans de comunicació. Aquest DVD vol reflexionar sobre el periodisme i la seva funció social. El reportatge recull cinc mirades que ens ajuden a analitzar diferents aspectes que reflecteixen els mitjans de comunicació: el racisme, el masclisme, el classisme... El DVD també vol mostrar la situació del periodisme a casa nostra.

  Si t'interessa aquest DVD emplena el formulari que trobaràs aquí, per una aportació de 15 €, t’enviarem a casa una còpia del DVD Una mirada crítica. [+]

  Si vols el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]

 • Un matí a la redacció

  umr

  Durant un matí hem tingut accés al departament d’informatius de TV3 per veure com es fa un TeleNotícies. Un matí a la redacció mostra tot el procés de realització d’un informatiu per a televisió, des de la reunió matinal on es comencen a perfilar quins temes tindran més pes fins al frenesí de darrera hora, quan el TN ja està en marxa i algunes de les informacions encara s’estan acabant d’elaborar.

  Si t'interessa aquest reportatge el pots descarregar aquí per 10 € [+]

 • Dóna’m la teva mirada

  dltm0

  Dóna’m la teva mirada és un DVD didàctic que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual per a qualsevol persona interessada a comprendre millor el que veu en una pantalla. Pensat per a qualsevol espectador interessat a entendre millor el que veu en una pantalla i especialment per a docents de diferents etapes i matèries, l’estructura del documental i l’organització del DVD han estat pensades per tal d’adaptar-se a les diferents matèries.

  Si t'interessa aquest reportatge el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]