completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Noves propostes

dvdjornades

Les passades Jornades Mirar, escoltar… crear! organitzades per AulaMèdia van començar amb la xerrada d’en Joan Vila i Triadú que va donar a conèixer el nou projecte que está tirant endavant conjuntament amb en Roger Palà i en Sergi Picazo, el mitjà digital Crític. Ell mateix va reconèixer que es tracta d’un projecte embrionari i que actualment es troben en una fase de recaptació de capital.

L’essència d’aquest nou mitjà la trobem en la voluntat de destapar els temes que silencien els mitjans majoritaris, a traves del “slow journalism” o periodisme reposat i voler donar veu a nous actors socials que des d’un punt de vista crític puguin oferir una perspectiva diferent a la dels tertulians i opinòlegs que s’atorguen la potestat de dictar sentència davant de qualsevol tema.

Segons Vila aquest projecte respon a les necessitats que té la població lligades a la demanda d’un periodisme crític i de qualitat allunyat de les veus institucionals, de la selecció i interpretació de continguts i de noves veus.

sentitcritic

Així doncs, entre altres coses, el que ofereix Crític és una oportunitat dins d’aquesta societat on els estímuls informatius constants entorpeixen la comprensió i l’aprofundiment de determinats temes. Una oportunitat per aturar-nos i, més enllà del tòpic, entendre el món que ens envolta.

Es preveu que al setembre comenci a funcionar oferint continguts diaris gratuïts i un reportatge d’investigació relacionat amb algun tema silenciat en l’àmbit dels Països Catalans per als lectors subscrits. A més, Crític també prendrà forma de revista monogràfica impresa que es publicarà un cop a l’any i tractarà un sol tema en profunditat. El número d’enguany sortirà a l’octubre i estarà dedicat al procés sobiranista català.

També durant aquesta primera sessió de les jornades en Dídac Roger i en Martí Contijoch van presentar el DVD Mirades. Es tracta d’una idea que s’ha tirat endavant des del projecte eduCOM.info i que busca donar veu a especialistes que, de la mateixa manera que Crític, s’apartin del corrent d’opinió representat per la majoria dels opinòlegs actuals i que donin la seva visió sobre l’educació mediàtica.

Només queda esperar que ambdues propostes s’acabin consolidant i assoleixin els seus objectius, ja que es evident el potencial que tenen per contribuir a l’evolució de l’educació i el periodisme del nostre país.

Joan Ballart

Post posterior