completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Fes un vídeo… crític!

Tens alguna idea genial? Vols fer un vídeo promocional de la campanya “Una mirada crítica per a una ciutadania crítica”? És molt fàcil!

TEMA

– El contingut ha de tractar sobre el lema de la campanya: “Una mirada crítica per a una ciutadania crítica”?

DURADA

– El vídeo no pot durar més de 30 segons.

LOGO I MOTIU GRÀFIC

– El vídeo ha d’incloure el motiu gràfic de la campanya (megàfon).

– Al final del vídeo cal insertar el logo de la campanya (ull).

PLATAFORMA

– El vídeo acabat ha d’estar penjat en una plataforma i notificar-nos l’enllaç al correu-e:  educom@aulamedia.org

SELECCIÓ

– Els millors vídeos els enllaçarem en l’apartat REC 2011 del bloc de la campanya.

– Una selecció d’aquests vídeos es visionaran a les Jornades d’Educació en Comunicació de gener de 2011, organitzades per AulaMèdia.

TERMINI

– Abans del 22 de desembre de 2010