CATÀLEG de DVDs

La idea central del reportatge EL FALS DOCUMENTAL. Una Metàfora de la realitat és donar a conèixer i reflexionar sobre aquest gènere documental. S’hi tracten aspectes com la construcció social de la realitat, la crítica al discurs dels mitjans de comunicació i la reflexió artística del llenguatge i dels codis audiovisuals. Amb la participació de Jordi Balló (UPF), Gemma Paricio (UOC) i Joan Vaccaro (UB).

NOU – Una producció d’AulaMèdia. Durada: 35′ (+ 20′ d’extres). PREU: 20 €
COMPRAR DVD


 

DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals. Les dades son el petroli del nostre temps? Amb quina finalitat ha entrat la tecnologia a l’aula? Existeixen els drets digitals a la nostra societat? En aquest reportatge Karma Peiró, Cecilia Bayo i Gerard Vilanova reflexionen sobre les dades, la tecnologia i els nostres drets digitals.

Una coproducció d’AulaMèdia i La Productora. Durada: 35′ PREU: 20 €
COMPRAR DVD


 

El documental Projecte Mòbil (el viatge) vol mostrar alguns dels problemes mediambientals, socials i laborals que es generen en la fabricació dels telèfons mòbils. Un reportatge didàctic amb la participació de Carme Altayó (SCK), Alba Trepat (Setem) i Eva Vidal (UPC).

Un reportatge d’AulaMèdia produït per Kineina. Durada: 30′ PREU: 20 €
COMPRAR DVD


 

Dóna’m la teva mirada. Fonaments del llenguatge audiovisual és un DVD didàctic que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual. Pensat per a qualsevol espectador interessat a entendre millor el que veu en una pantalla i especialment per a docents de diferents etapes i matèries.

Un material d’AulaMèdia produït per Kineina. Durada: 90′ PREU: 23 €
COMPRAR DVD