completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo

Educant en digital

Quantes vegades has dit als teus fills: “Deixa el mòbil! Tot el dia enganxat a la pantalla!”. Segurament que moltes.

És veritat, a partir dels 13 anys, en alguns casos abans, els més joves estan enganxats. Juguen, aprenen, es relacionen i viuen amb el mòbil. Constantment. Tot ho fan amb el mòbil. Però un moment. Per què estem parlant en tercera persona del plural? Ells? I nosaltres? Quantes vegades has dit als teus fills: “Espera un moment, contesto un whatsapp i estic per tu”. Segurament que també, moltes.

Això ens obliga a una reflexió profunda. No podem educar sense donar exemple. El nostre comportament està determinant el futur dia a dia dels més joves.

Podem entrar a casa sense el mòbil a la mà, podem prendre el cafè sense el mòbil a la mà. Quan parlem d’educació parlem de posar límits. Els límits també ens els hem de posar nosaltres mateixos. La comunicació amb els nostres fills és clau i la nostra actitud envers el món i envers les tecnologies també ho ha de ser. No tot s’hi val. Parlem dels mitjans de comunicació, de l’ús de les tecnologies a l’escola, etcètera. Ara toca parlar, reflexionar i sobretot actuar en l’ús de les tecnologies a casa. El que fem els pares és el que faran els fills.

Des de Smart Families volem aportar la nostra experiència als pares i mares que tenen fills en edat de tenir ja mòbil propi o que estan a punt de tenir-ne un. Creiem que cal seguir una sèrie de normes i pautes per tal de no ser esclaus del mòbil i fer-ne un bon ús.

A quina edat cal tenir mòbil? Com ens hem de comportar els més grans amb el mòbil? En sabem prou? Sabem quines Xarxes Socials fan servir els nostres fills i com s’hi comporten? Cal regulació al respecte?

D’aquestes i altres qüestions en parlem al nostre blog.

Cristina i Maria
Smart Families

Post posterior
 • NOU DVD · El reportatge Projecte Mòbil (el viatge) vol mostrar alguns dels problemes mediambientals, socials i laborals que es generen en la fabricació dels telèfons mòbils.

  Si t’interessa aconseguir el DVD Projecte Mòbil (el viatge) emplena el formulari que trobaràs aquí, i per una aportació de 15 €, t’enviarem una còpia del DVD a casa. [+]

 • El poder del mitjans

  epdmp

  Sis veus crítiques ens parlen sobre el poder mediàtic. Un documental d'AulaMèdia que reflexiona sobre la influència de les persones properes al poder en els mitjans de comunicació i el poder que tenen aquests mitjans sobre l'audiència. Qui té el poder? Com l'exerceix? El periodisme ha de servir el poder o qüestionar-lo? Aquestes són algunes de les preguntes que responen Anna Bonet, Gemma Garcia, Xavier Giró, Jesús Rodríguez, Joan Roura i Joan Manuel Tresserras.

  Si t'interessa aquest DVD emplena el formulari que trobaràs aquí, per una aportació de 15 €, t’enviarem a casa una còpia del DVD El Poder dels Mitjans. [+]

  També el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]

 • Una mirada crítica

  Una mirada crítica. Un (des)enfoc crític sobre els mitjans de comunicació. Aquest DVD vol reflexionar sobre el periodisme i la seva funció social. El reportatge recull cinc mirades que ens ajuden a analitzar diferents aspectes que reflecteixen els mitjans de comunicació: el racisme, el masclisme, el classisme... El DVD també vol mostrar la situació del periodisme a casa nostra.

  Si t'interessa aquest DVD emplena el formulari que trobaràs aquí, per una aportació de 15 €, t’enviarem a casa una còpia del DVD Una mirada crítica. [+]

  Si vols el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]

 • Un matí a la redacció

  umr

  Durant un matí hem tingut accés al departament d’informatius de TV3 per veure com es fa un TeleNotícies. Un matí a la redacció mostra tot el procés de realització d’un informatiu per a televisió, des de la reunió matinal on es comencen a perfilar quins temes tindran més pes fins al frenesí de darrera hora, quan el TN ja està en marxa i algunes de les informacions encara s’estan acabant d’elaborar.

  Si t'interessa aquest reportatge el pots descarregar aquí per 10 € [+]

 • Dóna’m la teva mirada

  dltm0

  Dóna’m la teva mirada és un DVD didàctic que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual per a qualsevol persona interessada a comprendre millor el que veu en una pantalla. Pensat per a qualsevol espectador interessat a entendre millor el que veu en una pantalla i especialment per a docents de diferents etapes i matèries, l’estructura del documental i l’organització del DVD han estat pensades per tal d’adaptar-se a les diferents matèries.

  Si t'interessa aquest reportatge el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]