El documental a l’aula

Com podem aprofitar el potencial de l’audiovisual en l’educació? Com fer un documental amb els teus estudiants? Aquestes són les dues propostes de nextus per aquest mes de maig. Dos tallers pràctics enfocats a explorar el paper dels recursos audiovisuals en l’aprenentatge. nextus, projecte educatiu del DocsBarcelona, és una plataforma que contribueix a una educació oberta i transversal a través dels documentals.

El documental com a eina d’aprenentatge

Dia: dissabte 7 de maig (10h a 11:30h). Virtual
Inscripció gratuïta AQUÍ

Aquest taller fa una reflexió sobre el paper dels recursos audiovisuals en l’educació i mostra les possibilitats de la plataforma nextus des d’un punt de vista pedagògic. A través d’exemples pràctics veurem de quina manera es poden integrar els documentals al dia a dia de l’activitat formativa d’un centre educatiu.

Els documentals a l’aula

Dia: dissabte 21 de maig (10h a 14h). Presencial (CCCB de Barcelona).
Inscripcions (25 €, previ registre
Docs&Me) AQUÍ

Taller pràctic i presencial on s’aprèn el procés de la creació d’un documental a l’aula. Es desenvolupa i es donen nocions de com filmar amb un telèfon mòbil; des de la idea inicial fins que aquesta estigui a punt per ser filmada. Aquest taller s’adreça a docents que tinguin interès en noves tecnologies i multimèdia, i que vulguin adquirir nous coneixements.

Per a més informació, escriunos a: info@nextus.global