Ajuda’ns… tota pedra fa paret!

paretpedra

Des d’AulaMèdia · Educació en Comunicació hem posat en marxa la campanya Ajuda’ns… tota pedra fa paret! per recaptar fons pels nostres projectes. Les retallades econòmiques han afectat les subvencions que rebien moltes entitats, entre elles la nostra associació. Per aquest motiu hem hagut de buscar vies alternatives per finançar els projectes ja endegats.

És per això que ens adrecem a tots els nostres subscriptors i les subscriptores per sol·licitar el vostre suport econòmic i poder, així, donar continuïtat al projecte eduCOM que ja tenim en marxa. Tota pedra fa paret!

logoeducomAquesta campanya de “recerca de mecenes” ja ha començat a donar els seus fruits, actualment el projecte eduCOM, un portal que “vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l’Educació en Comunicació a les aules” ja ha aconseguir dos terços dels “protectors” o “protectores” que necessita per consolidar-se.

Des d’AulaMèdia volem donar les gràcies a totes les persones que col·laboren d’una forma o altre en el nostre projecte. Gràcies a totes les persones que han donat suport a AulaMèdia, fent-se “protectors” o “protectores” del  projecte que amb la seva aportació econòmica –20 €– estan consolidant aquest projecte.

Vols fer-te PROTECTOR o PROTECTORA?  mes

AulaMèdia · Educació en Comunicació