EDU[mèdia] Educació Mediàtica

El curtmetratge EDU[mèdia] Educació Mediàtica, produït per AulaMèdia, ha estat seleccionat pel Festival Cinema Ciutadà Compromés (FCCC) en la secció Ètica digital i Educació Mediàtica i es projectarà el dilluns 10 d’octubre (18.00 h) al Centre de Cultura Contemporània Octubre (Carrer de Sant Ferran, 12. València).

Després de la projecció, el Festival CCC organitza una taula rodona -per a debatre sobre l’ètica digital i l’educació mediàtica- en la qual participen Miquel Ramos (periodista), Raquel Andrés (periodista) i Joan Pedro Carañana (professor UCM), modera Aureli Silvestre.

A la producció audiovisual EDU[mèdia] Educació Mediàtica hi participen els professors Xavier Breil, Remei Lòpez, Gemma Paricio i Gerard Vilanova que reflexionen sobre la necessitat d’una Educació Mediàtica integrada en els currículums dels diferents nivells educatius per dotar a l’alumnat d’una visió crítica davant els mitjans de comunicació.

Després de la preestrena del curtmetratge EDU[mèdia] en el marc del Festival Cinema Ciutadà Compromés (FCCC) de València, està previst que el novembre obri les jornades del mateix nom: Jornades EDU[mèdia] d’Educació Mediàtica que es realitzaran a Barcelona organitzades per AulaMèdia.

FITXA

Títol: EDU[mèdia] Educació Mediàtica
Direcció: Helena Soriano Pons i Francesc-Josep Deó
Participa: Xavier Breil Miret, Remei López Planas, Gemma Paricio Pera i Gerard Vilanova Godoy
Col·laboració: Alumnat de l’Institut La Sínia de Parets del Vallès. Alumnat de l’Institut Euclides de Pineda de Mar
Càmera i so: Júlia Boqué Gaya
Edició: Ferran Ortega Briz
Música: Rexlambo
Durada: 15′
Producció: AulaMèdia. Educació en Comunicació
Any: 2022