El Fals Documental… en marxa!

El reportatge “El Fals Documental. Una metàfora de la realitat” està en marxa. El passat 9 de febrer de 2021 entràrem en la fase de producció enregistrant -al Col·legi de Periodistes de Catalunya- dues de les entrevistes del report: a Jordi Balló, professor i Degà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la Gemma Paricio, professora de Secundària i de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

El passat dimarts 16 de març vam enregistrar, també a la “Casa del Periodistes”, la tercera i darrera entrevista del reportatge a Juan Vaccaro, membre del Centre d’Investigacions Film-Història de la Universitat de Barcelona.

Poc a poc, això va prenent forma!

Equip de rodatge: COOP(4) [Júlia Boqué, Roger Mach, Ferran Ortega i Francesc-Josep Deó]

Fotos: Júlia Boqué