EL FALS DOCUMENTAL

Us presentem un nou projecte d’AulaMèdia que volem desenvolupar durant els primers mesos de 2021, la producció audiovisual EL FALS DOCUMENTAL. Una metàfora de la realitat.

La idea central del reportatge EL FALS DOCUMENTAL és donar a conèixer i reflexionar sobre aquest gènere documental. Tant el subtítol “Una metàfora de la realitat” com els tres textos inclosos en el teaser donen pistes sobre alguns aspectes que volem tractar en el reportatge: la construcció social de la realitat, la crítica al discurs dels mitjans de comunicació i la reflexió artística del llenguatge i dels codis audiovisuals. Inclourem seqüencies de tres falsos documentals de referència que alternarem amb declaracions d’especialistes sobre cinema.

Per fer possible aquest documental et sol·licitem el teu suport econòmic. Si vols ajudar-nos, emplena el formulari adjunt i tria l’aportació que vols fer al projecte. Per agrair-te el teu suport t’enviarem a casa una còpia del DVD EL FALS DOCUMENTAL i d’altres “recompenses”.

APORTACIONS i RECOMPENSES

Els tres tipus d’aportacions al projecte EL FALS DOCUMENTAL. Una metàfora de la realitat que et proposem són:

– SIMPLE – Aportació de 18 € ens permetrà enviar-te, a la teva adreça postal, UNA còpia del DVD EL FALS DOCUMENTAL.

– DOBLE – Aportació de 30 € ens permetrà enviar-te, a la teva adreça postal, UNA còpia del DVD EL FALS DOCUMENTAL + un DVD extra d’AulaMèdia.

– EXTRA – Aportació de 45 € ens permetrà enviar-te, a la teva adreça postal, UNA còpia del DVD EL FALS DOCUMENTAL + dos DVDs extra d’AulaMèdia.

Col·labora amb nosaltres!

FORMULARI

    Nom:

    Cognoms:

    Adreça postal:

    Codi Postal:

    Població:

    Primer correu-e:

    Segon correu-e:

    Tria l'aportació que vulguis fer:

    [T’enviarem al teu correu les indicacions per fer l’aportació econòmica.]