Redacció AulaMčdiaRedacció AulaMčdia Aula d'experiències
Portada AulaMčdia

AulaMèdia
 - Intro
 - Premsa
 - Ràdio
 - Televisió
 - Material
 - Revistes
 - Llibres
Educom
 - Primària
 - ESO
Aula
Formació
Enllaços
Correu
Audiovisual
Premsa
Ràdio
Televisió

Ràdio
 
  Ràdio Estalella (CEIP Estalella i Graells)
Rądio EstalellaRàdio Estalella, l'emissora escolar de Vilafranca del Penedès, des de l'any 2000 al 97.9 de la FM. "Començem la quarta temporada amb nous continguts i amb la nostra presència a Internet."
  Institut 13 (IES Lluís Companys)
Institut 13Crèdit Variable de Llengua catalana per a alumnes de 2n d’ESO de l'IES Lluís Companys de Tordera. El programa "Institut 13" es realitza amb la col·laboració de l'emissora municipal Ràdio Tordera. 
  L'infomartí (CEIP Sant Martí)
L'infomartķL'alumnat del CEIP Sant Martí d'Arenys de Munt realitza el programa "L'informartí" a la Ràdio Municipal d'Arenys. Els trobareu un divendres de cada quatre, de 16.00 a 17.00h, al 107 de la Frecuència Modulada (FM). 
  Quatre Quarts de Ràdio (Col·legi Cassà)
Quatre Quarts de RądioPàgina del programa Quatre Quarts de Ràdio realitzat per l'alumnat del Col·legi Cassà. "Des d'aquesta pàgina podràs escoltar els nostres programes de ràdio, els que fem cada dimarts a ràdio municipal d'Arenys de Mar, al 91.2 Fm els dimarts de 8 a 9 del vespre." 
  Ràdio Drassanes (CEIP Drassanes)
Rądio Drassanes"Amb la ràdio del CEIP Drassanes pretenem obrir un espai de participació i comunicació, que els nens i nenes de l'escola s'expressin dins l'entorn del seu barri i que donin a conèixer les seves experiències." Ràdio Drassanes informa
  Ràdio Ràpia (CEIP Sant Domènec)
Rądio RąpiaPàgina web de Ràdio "Ràpia" una de les ràdios escolars més antigues, ja que emet des de l'abril de 1990. Ràdio "Ràpia" és l'emissora de ràdio del CEIP "Sant Domènec" de la Ràpita (Santa Margarida i els Monjos. Alt Penedès). 
  Ràdio Sedeta. RES 91,6 (IES La Sedeta)
Rądio SedetaRadio Escola Sedeta (RES) està impulsada per l'AMPA de l'IES la Sedeta (Barcelona). "La seva acceptació per part de l'alumnat i l'interès dels pares, que han col·laborat intensament, han fet realitat un projecte realment destacable." 
  Taller de Ràdio per Internet (Ravalnet)
Rądio per Internet"Taller fet per alumnes, delegats i delagades i membres dels consells escolars dels Instituts del Districte de Ciutat Vella organitzat pel Consell Escilar d'aquest districte" TEB Grup de Joves del Raval. 
  Vine i fes Ràdio!/Vine i fes TV! (Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors)
Vine i fes Rądio!La Convocatòria d'ajuts per a l'educació en comunicació Vine i fes TV!-Vine i fes Ràdio! que organitza Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors "pretén dinamitzar i potenciar la col·laboració entre les televisions locals o ràdios locals i els centres docents, amb la finalitat de desenvolupar un treball conjunt en matèria d'educació en comunicació". 
  XTEC Ràdio. (CEIP La Canonja)
XTEC RądioDes de la web de XTEC Ràdio es poden escoltar, en diferit, diversos programes en format magazine, elaborats per l'alumnat del CEIP La Canonja de Tarragona. En aquesta activitat, participa l'alumnat de diferents cursos del centre.