Redacció AulaMèdiaRedacció AulaMèdia Aula d'experiències
Portada AulaMèdia

AulaMèdia
 - Intro
 - Premsa
 - Ràdio
 - Televisió
 - Material
 - Revistes
 - Llibres
Educom
 - Primària
 - ESO
Aula
Formació
Enllaços
Correu
Audiovisual
Premsa
Ràdio
Televisió

Premsa
 
  Club dels Joves Periodistes (Diari de Balears)
Club dels Joves Periodistes"El Club dels Joves Periodistes ja compta amb més de 500 membres inscrits. L'acollida que està tenint la iniciativa de Diari de Balears de part dels estudiants de Secundària i de Formació Professional és extraordinària". 
  Revistes del CRP Sabadell
Revistes del CRP Sabadell"Una de les funcions dels responsables dels Centres de Recursos Pedagògics és la de cercar estratègies per dinamitzar l'intercanvi d'informació i d'experiències entre el professorat de nivell no universitari per tal d'incentivar i potenciar les innovacions que ajudin a millorar la pràctica docent. Així, dintre d'aquest marc és on se situen les experiències de "La ceba", "Ei!!Mira-te-la" i la "B-124" de les quals n'estem especialment satisfets". 
  Revistes escolars (XTEC)
Revistes escolars XTECLa Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC) recull en aquesta pàgina un bon grapat de revistes escolars -aproximadament unes 50- de centres de Primària i Secundària que es poden trobar a internet. 
  Uf! (CRP Conca de Barberà)
Uf!"Jo diria que la revista Uf! és la nostra memòria col·lectiva, que ens porta feina perquè ens fa adaptar a les exigències del moment, però dóna sentit de grup professional, de treball, d'intercanvi i d'innovació." Filo Farré Anguera.