Mala premsa  

AulaMèdia
 - Intro
 - Premsa
 - Ràdio
 - Televisió
 - Material
 - Revistes
 - Llibres
Educom
 - Primària
 - ESO
Aula
Formació
Enllaços
Correu
     Mentre el paper que juguin els mitjans de comunicació sigui cada dia més influent en la nostra configuració de la realitat, més difícil resultarà enfrontar-s'hi críticament. Mala premsa. Material de reflexió sobre immigració i mitjans de comunicació proposa treure a la llum els mecanismes i les lògiques de funcionament dels mitjans de comunicació, a partir del desenvolupament del tema concret de la immigració. 
     Mala premsa s'estructura en dues parts: una història de ficció sobre la representació de la immigració als mitjans de comunicació, basada en fets reals, seguida d'una vídeo-guia i amb el suport d'una guia didàctica impresa, on es proposa un debat organitzat entorn als aspectes més rellevants del procés de recollida, elaboració i influència del discurs mediàtic sobre la immigració. Està adreçat tant a persones d'associacions vinculades o no a la immigració com a periodistes i alumnat de secundària.
     Aquest material ha estat elaborat per Migra Mèdia, grup que treballa per fomentar la reflexió i el debat entorn al paper dels mitjans en una societat multicultural, contribuir al diàleg entre la immigració i els mitjans de comunicació.

Mala premsa
Migra Mèdia
Barcelona 2000
migramed@pangea.org