AulaMčdia
DVDifusió
AulaMčdia

AulaMèdia
- Editorials
- Entrevistes
- Intro
- Premsa
- Ràdio
- Televisió
- Publicitat
- Cinema
Formació
DVDifusió
TVaula
Índex
 
   Col·lecció "Educar en comunicació"
DVD Educació i pantalles

> exhaurit <

DVD Educació i pantalles
Tercer DVD de la col·lecció "Educar en Comunicació"

El DVD Educació i pantalles es divideix en quatre parts, cadascuna de les quals serveix per entrevistar en profunditat -però amb agilitat visual i narrativa- quatre persones que tenen molt a dir sobre l’educació en pantalles: Lola Abelló i Joan Jordi Rossell, ambdós de la FaPaC; Patrícia Agüera Pàmies professora i coordinadora de TransEducaMundi, i Tere Vida de Marinva.
 

AulaMèdia, 2008
Durada: 60'
DVD Educació i pantalles


DVD El cinema a l'aula

> exhaurit <

DVD El cinema a l'aula
Segon DVD de la col·lecció "Educar en Comunicació"

En el DVD El cinema a l'aula se’ns expliquen les claus de la introducció del cinema a l’educació, des de les mateixes aules de Primària i Secundària. Amb una estructura fílmica àgil i ordenada, aquesta producció audiovisual ens va desgranant, a través d’escenes recollides a diversos centres, l’aplicació pràctica d’activitats i recursos sobre l’aprenentatge del cinema i de la comunicació.
 

AulaMèdia, 2007
Durada: 40'
DVD El cinema a l'aula


DVD Educar en Comunicació

> exhaurit <

DVD Educar en Comunicació
Primer DVD de la col·lecció "Educar en Comunicació"

El DVD Educar en Comunicació recull els principals aspectes del projecte social de l'Educació en Comunicació: la necessitat de la seva implementació; els seus avantatges educatius; la seva energia innovadora en l’aprenentatge; la motivació especial que suscita entre l'alumnat; la seva situació en el currículum o les propostes per a la seva progressiva introducció.
 

AulaMèdia, 2006
Durada: 30'
DVD Educar en Comunicació


Recull
d'experiències


DVD EduCom

> exhaurit <

DVD "EduCom"
Jornades EduCom d'Educació i Comunicació Local

En el marc de les Jornades d’Educació i Comunicació Local celebrades al Pati Manning de Barcelona els dies 24, 25 i 25 de gener de 2006, organitzades per AulaMèdia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, de la Fundació Propedagògic i de l’ICE de la Universitat de Barcelona, es va presentar el DVD EduCom que recull sis experiències de col·laboració entre mitjans de comunicació locals i centres educatius.
 

AulaMèdia, 2006
Durada: 80'
DVD EduCom


DVD Fňrum

> exhaurit <

DVD "Fòrum"
Fòrum d'Educació en Comunicació

En el marc del Fòrum d’Educació en Comunicació, organitzat per l’ICE de la Universitat de Barcelona i per AulaMèdia el passat mes de setembre, es va presentar un DVD que recull sis experiències de referència sobre Educació en Comunicació a diversos centres del país: CEIP Sant Martí (Arenys de Munt); ZER Les Garrigues; CEIP Mare de Déu de Montserrat (Terrassa); IES Lluís Companys (Tordera); IES Cavall Bernat (Terrassa) i l’Escola Solc (Barcelona).
 

AulaMèdia i ICE-UB, 2005
Durada: 35'
DVD Fňrum
 
DVDs
Col·lecció "Educar
en Comunicació"
- Educació i pantalles
- El Cinema a l'aula
- Educar en Comunicació

Recull d'experiències
- Jornades EduCom
- Fòrum d'EC