Educació Mediàtica, una mirada crítica

La revista digital AulaMèdia organitza -el 8, 9 i 10 de febrer de 2024- el seminari Educació Mediàtica. Una mirada crítica al Pati Llimona de Barcelona.

L’objectiu principal d’aquesta activitat formativa d’AulaMèdia és ser un encontre per la reflexió i el debat sobre l’Educació Mediàtica i, també, una guia per implementar-la a les aules d’Educació Primària i d’Educació Secundària.

Un espai per conèixer metodologies, recursos, experiències, per repensar propostes per a la producció audiovisual escolar com a eina creativa i al mateix temps donar elements per reflexionar sobre els continguts dels mitjans de comunicació i la seva anàlisi crítica.

En el seminari tractarem temes com l’Educació Mediàtica als centres, la narrativa audiovisual: el cinema o la tecnologia mòbil amb finalitats educatives. També dedicarem un ampli espai a les experiències de producció audiovisual escolar, tant de Primària com de Secundària.

A totes les persones inscrites al seminari se’ls lliurarà els DVDs: DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals i EL FALS DOCUMENTAL. Una metàfora de la realitat.

Aquesta activitat de formació permanent del professorat té el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

US HI ESPEREM!


INFORMACIÓ GENERAL

Lloc: Pati Llimona. Carrer Regomir, 3. BARCELONA

Dates: 89 i 10 de febrer de 2024

Horari: Dijous i divendres de 17.30 h a 21.00 h · Dissabte de 10.30 h a 13.30 h

Durada: 10 hores presencials [3 sessions].

Inscripció: Per fer la inscripció cal emplenar el formulari que trobaràs AQUÍ

Matrícula reduïda: 40.- € (Per pagament fets entre el 18 i el 31 de desembre de 2023)

Matrícula: 50.- € (Per pagament fets a partir de l’1 de gener de 2024)

Material: A les persones matriculades a aquest seminari se’ls lliurarà els DVD: DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals i EL FALS DOCUMENTAL. Una metàfora de la realitat.

Certificat: Aquesta activitat de formació permanent del professorat té el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Organitza: AulaMèdia. Educació en Comunicació.

INSCRIPCIÓ

ATENCIÓ PLACES LIMITADES