ACCIÓ! Un nou projecte audiovisual

Des d’AulaMèdia · Educació Mediàtica us presentem el nou projecte audiovisual que ja tenim en marxa: el documental ACCIÓ! L’objectiu d’aquest documental és donar a conèixer la funció i el treball de totes les persones que participen en una producció audiovisual, no només la del director o la directora.

Per finançar aquest projecte audiovisual hem posat en marxa una campanya de micromecenatge –via web d’AulaMèdia- amb diverses “recompenses”. Ja tenim el gruix del pressupost, però encara ens falta l’última empenta per aconseguir el 100 % del finançament i així poder acabar aquesta producció audiovisual.

Si vols ajudar-nos econòmicament i ser PROTECTOR o PROTECTORA d’aquest projecte. Emplena AQUEST FORMULARI i fes una aportació!

AJUDA’NS, FES POSSIBLE AQUEST PROJECTE… TOTA PEDRA FA PARET!

FORMULARI per ser PROTECTOR o PROTECTORA d’ACCIÓ!