CURS UNA MIRADA CRÍTICA

El curs UNA MIRADA CRÍTICA, organitzat per AulaMèdia. Educació en Comunicació, vol ser un espai de reflexió sobre l’Educació Audiovisual i Mediàtica i a més a més una guia per implementar-la a les aules.

L’objectiu del curs és donar a conèixer metodologies, recursos i experiències d’Educació Mediàtica i al mateix temps donar elements per l’anàlisi crítica i la reflexió dels continguts mediàtics, per generar una mirada crítica a les pantalles.

A les persones inscrites al curs UNA MIRADA CRÍTICA se’ls lliurarà 2 DVDs: EL FALS DOCUMENTAL i DÓNA’M LA TEVA MIRADA, materials audiovisuals realitzats per AulaMèdia. Educació en Comunicació.

Aquesta activitat de formació permanent del professorat té el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

INSCRIPCIÓ AL CURS UNA MIRADA CRÍTICAAQUÍ

Us hi esperem!