Produccions Audiovisuals d’AulaMèdia

La idea central del reportatge EL FALS DOCUMENTAL. Una Metàfora de la realitat és donar a conèixer i reflexionar sobre aquest gènere documental. S’hi tracten aspectes com la construcció social de la realitat, la crítica al discurs dels mitjans de comunicació i la reflexió artística del llenguatge i dels codis audiovisuals. Amb la participació de Jordi Balló (UPF), Gemma Paricio (UOC) i Joan Vaccaro (UB).

Una producció d’AulaMèdia. Durada: 35′ (+ 20′ d’extres).
COMPRAR DVD


 

DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals. Les dades son el petroli del nostre temps? Amb quina finalitat ha entrat la tecnologia a l’aula? Existeixen els drets digitals a la nostra societat? En aquest reportatge Karma Peiró, Cecilia Bayo i Gerard Vilanova reflexionen sobre les dades, la tecnologia i els nostres drets digitals.

Una producció d’AulaMèdia i La Productora. Durada: 35′
COMPRAR DVD


Dóna’m la teva mirada és un material didàctic que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments i secrets bàsics del llenguatge audiovisual, amb explicacions teòriques, demostracions pràctiques en escenaris reals i exemples de grans obres de la història del cinema però també de la televisió actual.

Una producció d’AulaMèdia i Kineina. Durada: 80′
COMPRAR CÒPIA DIGITAL