La democratització dels mitjans de comunicació a debat

poder

El pròxim 22 d’octubre es realitzarà al Col·legi de Periodistes de Catalunya la taula rodona «La democratització dels mitjans de comunicació a Catalunya», que servirà de presentació de la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació (XCDIC). Aquesta plataforma neix a iniciativa de l’SPC a la qual s’han sumat diverses entitats catalanes que totes juntes impulsen la Xarxa.

Cal recordar, per contextualitzar, que recentment el Parlament de Catalunya ha reclamat al Govern que desenvolupi l’article 52 de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya que tracta el dret a la informació. A més del mandat legal, estem en un context de canvis, de repensar la nostra democràcia per poder aprofundir-la i millorar-ne la qualitat.

Estem en un bon moment per abordar una de les assignatures pendents de la nostra democràcia: la garantia dels drets a la informació i la comunicació. Amb els ponents, membres de la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació, abordarem opcions i camins sobre com regular el dret a la informació i la comunicació.

Taula rodona: La democratització dels mitjans de comunicació a Catalunya
Dia i hora: dimecres, 22 d’octubre de 2014 a les 18.30 h.
Lloc: Col·legi de Periodistes, Rambla de Catalunya 10, principal. Barcelona.
Organitza: Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació

Document: La informació no és una mercaderia, és un dret ciutadà