Ajuda’ns!

mirades50Des de l’associació AulaMèdia estem impulsant un nou projecte audiovisual, es tracta d’eduCOM -web i DVDs- que vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l’Educació en Comunicació a les aules. El primer DVD del projecte títulat “Mirades” ja ha aparegut i actualment ja estem treballant en la realització del segon DVD del projecte eduCOM que apareixerà a finals d’aquest any.

El web i els DVDs d’eduCOM inclouran material audiovisual amb finalitats didàctiques per treballar el món de la televisió a l’aula (els informatius, els magazín d’humor, la publicitat, etc.). Aquest material va adreçat a Secundària i també als darrers cursos de Primària i vol ser un material que doti a l’alumnat dels elements necessaris per tenir una mirada crítica davant la televisió.

3colors2Vols fer-te “protector” o “protectora” del projecte?

Si et fas PROTECTOR o PROTECTORA (“mecenes”) del projecte AulaMèdia-eduCOM -amb una aportació de 20 €– t’enviarem a casa:
1.- El DVD Mirades (El primer DVD del projecte eduCOM)
2.- El segon DVD del projecte eduCOM (que apareixerà a finals de 2014)
3.- El llibre Zàping
4.- Com a protector/a pots comprar els DVDs d’AulaMèdia amb un descompte del 30 %
5.- També tindràs descomptes en els Cursos i Jornades organitzades per AulaMèdia

Inclourem el teu nom -com a protector/a- en la primera pàgina del web eduCOM… i el més important, amb el teu ajut consolidaràs el projecte AulaMèdia-eduCOM

Vols fer-te protector o protectora del projecte eduCOM? mes