AulaMèdia
   - Intro
   - Premsa
   - Ràdio
   - Televisió
   - Material
   - Revistes
   - Llibres
Educom
   - Primària
   - ESO
Aula
Enllaços
EDITORIAL - El Projecte Educom és un estudi sobre l'educació en comunicació, que vol analitzar què s'està fent en el marc de l'educació obligatòria i valorar què es pot fer per potenciar-la. 

PROJECTE EDUCOM - Educar en comunicació. Sara Reñé. "L’evolució vertiginosa que s'ha produït en el món de la comunicació durant les últimes dècades i els canvis individuals, socials i polítics que se'n deriven no han estat, fins ara, adequadament reflectits en el sistema educatiu." 
EXPERIÈNCIA - El radioteatre com a reconstructor del passat. Juan Isella i Liliana Belforte. Aquesta experiència es va realitzar en algunes escoles d'Educació Primària del cordó urbà de la província de Buenos Aires (Argentina), amb nens que presentaven dificultats de conducta. 
EXPERIÈNCIA - Apropa't al Senegal! Vanessa Ros. Tallers multiculturals de Ràdio i Televisió és una iniciativa de l'Associació d'Amics de la Ràdio i la TV del Clot-Camp de l'Arpa, amb la intenció de donar a conèixer l'existència d'altres cultures. 
EXPERIÈNCIA - "Juguem amb la ciència". Carme Zaragoza i Josep M. Fernández. "Vam voler millorar la cultura científica dels joves i menys joves del nostre poble, tot aprofitant la difusió que té un programa de ràdio." 

PROPOSTA - El vídeo, eina de comunicació pedagògica. Montserrat Pedreira. "El vídeo es comença a considerar com un mitjà obsolet, però el vídeo és un mitjà que pot resultar de gran utilitat per exposar les raons didàctiques de les escoles." 

Subscripció gratuïta a AulaMèdia:

Pissarra
  Encontre Xarxa d'Educa- dors i Comunica- dors és una nova associació que es va constituir a Palma de Mallorca el juny passat. 

  Aula
En l'apartat Aula, d'AulaMèdia, trobareu diverses experiències sobre educació en co- municació. Si en teniu alguna sobre premsa, ràdio o TV feu-nos-la arribar. 
  CAC
El Consell de l'Au- diovisual de Cata- lunya ha posat en marxa l'Oficina de Defensa de l'Audi- ència

 
Intro
Premsa
Ràdio
Televisió
Material
Revistes
Llibres