AulaMèdia
   - Intro
   - Premsa
   - Ràdio
   - Televisió
   - Material
   - Revistes
   - Llibres
Educom
   - Primària
   - ESO
Aula
Enllaços
EDITORIAL - Per una formació global. AulaMèdia L'alumnat que viu en la societat de la informació necessita una formació global sobre els mitjans de comunicació per entendre'ls i consumir-los millor. Per això, des d'AulaMèdia volem continuar oferint al professorat recursos didàctics per a l'Educació en Comunicació i, al mateix temps, opinions i reflexions sobre l'actuació de les administracions educatives en aquest aspecte, i també sobre la funció social dels mitjans.

PROJECTE EDUCOM -Marc socioeducatiu de l'Educació en Comunicació. Educació Infantil i Primària. Monserrat Moix. "Malgrat el reconeixement per part de l’Administració Educativa de la importància dels mitjans de comunicació, l’educació amb i en els mitjans té una presència poc destacada dins dels currículums que es desenvolupen a les aules."

PROJECTE EDUCOM - Una experiència innovadora a Secundària: Tallers de televisió de Clot RTV- Sant Martí. Vanessa Ros. "Un dels objectius era i és aconseguir la integració dels mitjans de comunicació en el cur rículum escolar d’una manera normalitzada. Hem de tenir en compte que els joves d’avui dia han crescut veient i escoltant televisió, mimetitzen accions que veuen, però no analitzen ni reflexionen sobre aquestes."

PROJECTE EDUCOM - Educar en comunicació. Sara Reñé. "L’evolució vertiginosa que s'ha produït en el món de la comunicació durant les últimes dècades i els canvis individuals, socials i polítics que se'n deriven no han estat, fins ara, adequadament reflectits en el sistema educatiu." 
EXPERIÈNCIA - El radioteatre com a reconstructor del passat. Juan Isella i Liliana Belforte. Aquesta experiència es va realitzar en algunes escoles d'Educació Primària del cordó urbà de la província de Buenos Aires (Argentina), amb nens que presentaven dificultats de conducta.

Subscripció gratuïta a AulaMèdia:

Pissarra
  Fòrum
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) va convocar, el juny passat, un fòrum permanent d'entitats vinculades al món audiovisual.
  Encontre Xarxa d'Educa- dors i Comunica- dors és una nova associació que es va constituir a Palma de Mallorca el juny passat. 
  Aula
En l'apartat Aula, d'AulaMèdia, trobareu diverses experiències sobre educació en co- municació. Si en teniu alguna sobre premsa, ràdio o TV feu-nos-la arribar. 
 
Intro
Premsa
Ràdio
Televisió
Material
Revistes
Llibres