AulaMèdia
   - Intro
   - Premsa
   - Ràdio
   - Televisió
   - Material
   - Revistes
   - Llibres
Educom
   - Primària
   - ESO
Aula
Enllaços
EDITORIAL AulaMèdia: deu mil visites en tres mesos -més de 100 per dia- i cinc-centes subcripcions a la revista. Gràcies a tots i totes per donar suport a AulaMèdia. 

EXPERIÈNCIA Apropa’t al Senegal! Vanessa Ros. Tallers multiculturals de Ràdio i Televisió és una iniciativa de l’Associació d’Amics de la Ràdio i la TV del Clot-Camp de l’Arpa amb la intenció de donar a conèixer l’existència d’altres cultures". 
EXPERIÈNCIA "Juguem amb la ciència". Carme Zaragoza i Josep M. Fernández "Vam voler millorar la cultura científica dels joves i menys joves del nostre poble, tot aprofitant la difusió que té un programa de ràdio". 
PROPOSTA El vídeo, eina de comunicació pedagògica. Montserrat Pedreira. El vídeo es comença a considerar com un mitjà obsolet, però el vídeo és un mitjà que pot resultar de gran utilitat per exposar les raons didàctiques de les escoles. 
ANÀLISI Eines per a l'anàlisi del discurs periodístic. Mavi Dolç
L'anàlisi crítica del discurs és l'estudi de la reproducció del poder, de l'abús del poder i, doncs, de la dominació a través del discurs. 

OPINIÓ ¿Noves tecnologies a l'escola? Joan Carles Tagua.
¿Per què l'escola, en un món tan culturitzat pels sistemes audiovisuals, no és encara capaç d'educar en la lectura i la creació de la imatge? 

Subscripció gratuïta a AulaMèdia:

Pissarra
   UOC
Al web de la UOC podeu consultar l'Informe mundial sobre la comunicació i la informació 1999-2000, del qual destaquem "Noves direccions en l'educació".
   CAC
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya ha posat en marxa l'Oficina de Defensa de l'Audiència.
Drac Màgic ha publicat recentment el llibre: La violència contra les dones en els mitjans de comunicació.
 
Intro
Premsa
Ràdio
Televisió
Material
Revistes
Llibres