Jornades
Programa
Accés
Documentació
Inscripció

Documentació que es lliurarà a les Jornades

DVD Darrere la Pantalla (2)
Els informatius de televisió

AulaMèdia i la productora Objectiu Comunicació presentaran a les Jornades ETC · Educació, televisió i cinema el segon capítol de la col·lecció Darrere la pantalla, dedicat als informatius. Un nou reportatge audiovisual que té com a prioritat educar en el món televisiu, en aquest cas, mostrant com es construeixen les notícies.


CD Cinema i Ciutadania
Educació per a la ciutadania

AulaMèdia, ha dissenyat uns materials de suport per al professorat que ha d'impartir la matèria Educació per la ciutadania a l'ESO. Els materials Cinema i Ciutadania proposen treballar aquesta àrea a través del cinema. Des d'AulaMèdia, pensem que és una oportunitat per integrar el cinema i l'Educació en Comunicació a les aules, una oportunitat que cal aprofitar en benefici de l'alumnat i del professorat.


Cinema i educació
El cinema a l'aula de primària i secundària

El cinema és un art per refer la vida mitjançant un llarg tràveling per les nostres emocions. Fotograma a fotograma, Cinema i Educació segueix un guió didàctic, amè i fascinador per introduir el cinema a les aules de primària i de secundària, a fi i efecte de projectar l’anàlisi i la comprensió del seu llenguatge, de la seva història, de la seva màgia. 

Algú es pot preguntar, per què el cinema a l’aula? La resposta és contundent: es tracta d’un element importantíssim de dinamització que afavoreix les tasques acadèmiques bàsiques com ara la comprensió, l’adquisició de conceptes, el  raonament, la interpretació, l’anàlisi crítica. El cinema a l’escola, a més, potencia la reflexió, sensibilitza i ajuda a formar-se opinions. 


AulaMèdia
Educació en Comunicació


Amb el suport de:    

 
Jornades
Programa
Accés
Documentació
Inscripció