Portada d'AulaMèdiaPortada d'AulaMèdia
TROBADA 2002
Agrupar forces
Trobada 2002

AulaMèdia
 - Intro
 - Premsa
 - Ràdio
 - Televisió
 - Material
 - Revistes
 - Llibres
Educom
 - Primària
 - ESO
Aula
Formació
Enllaços
Correu
Web Entrelínies  L'opinió que puc donar sobre la sessió de dissabte és més aviat personal. Partisc de l'experiència diària amb alumnes de 2n d'ESO (mai havia treballat amb aquestes edats) i la necessitat urgent de contactar amb altres docents de secundària que fan premsa a l'aula. Així que una trobada com aquesta em sona a música celestial. No saps com voldria que es repetira ací (al País Valencià) aquesta experiència! No podem evitar fer comparacions perquè la realitat és diferent. Ací no hi ha crèdits variables i el dinamisme docent, tan important en altre moment, es troba de capa caiguda.
  Ara és el moment d'agrupar forces i aprofitar les tecnologies per trabar relacions de docents interessats en la inclusió dels mèdia i renovar el panorama. No coneixia la gent que hi participà, però el fet d'assistir-hi ja n'és un indici i espere que apareixeran les maneres de mantenir contacte i intercanviar experiències. Les
intervencions a la sessió de treball de grup em va agradar però es va fer excessivament curta. Es podria preparar unes Jornades més llargues? Ara, que si apareix aquell canal-fòrum de què es va parlar, ja hi faré preguntes i suggeriments. Tot plegat és una alegre esperança.

Carme Doménech
Entrelínies. Xarxa d'Educació i Comunicació