Redacció AulaMèdiaRedacció AulaMèdia Aula d'experiències
Portada AulaMèdia

AulaMèdia
 - Intro
 - Premsa
 - Ràdio
 - Televisió
 - Material
 - Revistes
 - Llibres
Educom
 - Primària
 - ESO
Aula
Formació
Enllaços
Correu
Audiovisual
Premsa
Ràdio
Televisió

Televisió
 
  Club dels Joves Periodistes (Diari de Balears)
"En el marc del programa «Planta baixa» que emet TeleNova, el grup de «Taller de premsa» han iniciat una nova experiència en el món de la televisió. Viuen els nervis i la màgia de participar com a conductors d'un petit espai d'entrevista-tertúlia". 
  El Cargol Noticiari  (XTEC)
El Cargol NoticiariPàgina web d'una de les experiències escolars més interessants sobre televisió. "El Cargol Noticiari és una eina que fem servir a l'Escola per ajudar als nens i nenes a comunicar-se millor. Que s'interessin pel que passa al seu entorn, arrelats al medi. El seu valor cal buscar-lo més en tot el procés que no pas en el resultat final." 
  Entra en la tele (CRP Sant Andreu)
Entra en la tele"Entra a la tele ha estat una nova proposta per acostar l'alumnat i el professorat, del tercer cicle de primària i de secundària, al llenguatge audiovisual i a la producció televisiva. Per fer-ho possible s'ha establert una línia de coordinació i de col·laboració entre el Centre de Recursos Pedagògics Sant Andreu, el Districte de Sant Andreu i la televisió local Clot TV." 
  Fem televisió (Institució Montserrat)
Fem televisióFem Televisió IM TV és un projecte audiovisual (on line) que inclou diversos vídeos realitzats per l'alumnat de la Institució Montserrat. Així s'inclouen programes sobre les activitats que s'efectuen al centre i les sortides que realitza l'alumnat de Secundària. 
  L'escola va a BTV (CEIP Drassanes)
L'escola va a BTV"Els alumnes de l'escola realitzen el Programa "Hola Nens" També anem al plató de BTV per fer l'Agenda on diem quins són els actes culturals. I hem fet un guió per tal de realitzar un reportatge que es va emetent en l'Hola Nens i altres dies. Vols veure un fragment del reportatge?" 
  Ràdio i Televisió (IES Fort Pius)
Ràdio i TelevisióEl crèdit de televisió pretén "donar una visió general del mitjà i explicar com funciona "per dins" la televisió. Vol aproximar aquest mitjà de comunicació a l'alumnat de quart d'ESO, mostrant-ne les característiques generals, l'equip humà que el fa possible, la tecnologia emprada, el llenguatge audiovisual, la tipologia dels programes televisius, etc." 
  Vine i fes TV! (Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors)
Vine i fes TV!Projectes guanyadors de la I Convocatòria d'ajuts per a l'educació en comunicació adreçada als centres docents i a les televisions locals per desenvolupar, conjuntament, activitats relacionades amb la producció i l'anàlisi de la televisió. La intenció de la Convocatòria és "dotar els escolars dels suficients criteris perquè puguin analitzar i triar, perquè sàpiguen consumir televisió i crear missatges audiovisuals."