Redacció AulaMčdiaRedacció AulaMčdia Aula d'experiències
Portada AulaMčdia

AulaMèdia
 - Intro
 - Premsa
 - Ràdio
 - Televisió
 - Material
 - Revistes
 - Llibres
Cinescola
Educom
 - Primària
 - ESO
Aula
Formació
Enllaços
Correu
Audiovisual
Premsa
Ràdio
Televisió

Audiovisual
 
  El reportatge (edu365)
El reportatge"Si voleu fer un bon reportatge us recomanem que llegiu amb atenció els consells que us anirem donant i mireu també amb atenció els reportatges que han fet els companys i les companyes d'alguns centres educatius." 
  Espai d'Educació Audiovisual (XTEC)
Espai d'Educació AudiovisualExperiències d'educació audiovisual dels centres de les comarques gironines. En aquest web trobareu experiències d'Educació Infantil, Primària i Secundària recollides en una fitxa per cada experiència. 
  Experiència de Experiències (XTEC)
Experičncia de Experičncies"Li diem així per la seva estructuració en cinc grans blocs que recullen gairebé tots els aspectes que relacionen la imatge o l'audiovisual amb el multimèdia.Cal tafanejar i entretenir-se una mica en les propostes que aquí es recullen. Segur que hi trobareu idees per aplicar en la pràctica diària". 
  Experiències Seminaris d'Audiovisuals (XTEC)
Experičncies Seminaris d'AudiovisualsExperiències recollides en els Seminaris d'Audiovisuals (SAV), d'Educació Primària i Secundària, agrupats en cinc blocs: imatge fixa, imatge seqüenciada, so, imatge en moviment i mutimèdia. 
  Servei de Mitjans Audiovisuals (XTEC)
El Servei de Mitjans Audiovisuals (SMAV) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya recull en aquesta pàgina experiències agrupades en diferents nivells educatius: Educació Especial, Infantil, Primària i Secundària. 
  Setens Premis de Vídeo Escolar (XTEC)
Setens Premis de Vídeo EscolarExperiències de vídeo realitzades per l'alumnat de dotze centres docents de primària i secundària,  premiats pel Departament d'Ensenyament en la setena convocatòria dels Premis de Vídeo Escolar (curs 2000-2001). Aquesta pàgina recull vídeos realitzats de diferents gèneres: aminació amb pastilina, reportatges, curts, etc. 
  Vuitens Premis de Vídeo Escolar (XTEC)
Vuitens Premis de Vídeo EscolarExperiències de vídeo realitzades per l'alumnat de centres docents de primària i secundària,  premiats pel Departament d'Ensenyament en la vuitena convocatòria dels Premis de Vídeo Escolar (curs 2001-2002).