Redacció AulaMèdiaRedacció AulaMèdia
Vè aniversari
Portada AulaMèdia

AulaMèdia
 - Editorials
 - Intro
 - Premsa
 - Ràdio
 - Televisió
 - Material
 - Revistes
 - Llibres
CinEscola
EduCom
Formació
Pissarra
DVDIfusió
Enllaços
Índex
Correu
Aquest mes AulaMèdia està de festa. Estem orgullosos de celebrar el Vè aniversari del naixement de l’associació i la revista digital que treballa per oferir el camp i fora de camp de l’Educació en Comunicació a nivell nacional i internacional. Revista que mes rera mes fa un zoom a la realitat de persones i escoles compromeses en l’Educació en Comunicació. Revista que gràcies a la veu i la paraula de mestres, professores i professors, comunicadors, publicistes, pares i mares, sindicats, col·lectius, persones anònimes, etc. escriu el guió literari i tècnic de l’Educació en Comunicació.
Els aniversaris són un bon moment per fer un flashback de les millors seqüències de la història transcorreguda. La primera d’elles està formada per les Trobades anuals d’AulaMèdia, panoràmiques que serveixen per enquadrar diferents temes i personatges de l’Educació en Comunicació. Una altra seqüència que no podem deixar de recordar és l’originada per la Taula per a l’Educació en Comunicació, que pla rera pla acabà amb l’escena del I Manifest. Els seminaris, els cursos i el Fòrum d'Educació en Comunicació i les Jornades EduCom constitueixen una part de la seqüència que podríem definir com a formativa. L’última seqüència que ens resta per tancar el flasback està formada pels viatges de ficció que fem de la mà de CinEscola, que tant sovint fa somiar a petits i grans.
Portada AulaMèdia
Tornant al moment present de la nostra celebració, el guió diu que hem de parlar del regal que AulaMèdia vol compartir amb tots vosaltres. Hem pensat que el millor seria veure la paraula, la imatge i el so de la nostra sinopsi. Per aquest motiu hem editat un DVD que porta com a títol Educar en Comunicació.

I mentre ens disposem a apagar les espelmes del pastís d’aniversari demanem un desig: el dret de l’Educació en Comunicació per a tota la ciutadania, que tractem en la Trobada d’enguany, desig que hem convertit en el leitmotiv d’AulaMèdia i que gràcies a la vostra col·laboració i participació no deixarem de fer sonar arreu.

Tanquem els ulls i bufem les espelmes plegats. Feliç aniversari a tots i totes! 

 
Alba Ambròs
Redacció d'AulaMèdia
AulaMèdia AulaMèdia