Tenim un nou projecte audiovisual… ens ajudes?

Des d’AulaMèdia estem dissenyant el nou projecte audiovisual DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals que tenim previst realitzar durant els propers mesos.

La crisis de la COVID-19 ha posat en qüestió -una vegada més- la utilització de les nostres dades. No és la primera vegada que es posa en evidència que les dades privades poden ser utilitzades incorrectament.

A aquesta situació puntual cal afegir una utilització, massa habitual, de la tecnologia i de les nostres dades per a finalitats comercials o de control social, com per exemple el control de moviments a través del mòbil. Ara cal preguntar-se… si aquest és el nostre present com serà el nostre futur?

Les dades, la tecnologia i els nostres drets digitals serà el tema que tractarà, amb la col·laboració de diferents especialistes, la nova producció audiovisual d’AulaMèdia que realitzarem conjuntament amb la cooperativa La Productora dedicada al món audiovisual.

APORTACIONS i RECOMPENSES

Per tirar endavant aquest nou reportatge et sol·licitem el teu ajut econòmic per poder completar-lo amb èxit.

Si vols ajudar-nos, emplena el formulari adjunt i tria la teva aportació. Per agrair-vos el vostre suport econòmic us enviarem a casa una còpia del NOU DVD i d’altres “recompenses”.

Els tres tipus d’aportacions al projecte DATUM. Dades, tecnologia i drets digitals que us proposem són:

– SIMPLE – Aportació de 15 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, UNA còpia del NOU DVD + una INVITACIÓ per a dues persones per l’estrena.

– DOBLE – Aportació de 25 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, UNA còpia del NOU DVD + Un DVD extra d’AulaMèdia + una INVITACIÓ per a dues persones per l’estrena.

– EXTRA – Aportació de 35 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, DUES còpies del NOU DVD + Un DVD extra d’AulaMèdia + una INVITACIÓ per a quatre persones per l’estrena.

FORMULARI

    Nom:

    Cognoms:

    Adreça:

    Codi Postal:

    Població:

    Primer correu-e:

    Segon correu-e:

    Tria l'aportació que vulguis fer:

    [T’enviarem al teu correu-e les indicacions per fer l’aportació econòmica.]