completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • Llenguatge audiovusal

  En el web EL LLENGUATGE AUDIOVISUAL hi trobareu alguns dels conceptes essencials del llenguatge audiovisual explicats amb exemples. Està pensat per a suport del professorat o estudiants que treballin el cinema i la televisió a l’aula o per a l’aprenentatge autodidacta. [+]

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Ajuda’ns també el 2017!

Si vols donar suport als projectes d’AulaMèdia. Educació en Comunicació t’animem a fer-te PROTECTOR o PROTECTORA d’AulaMèdia, durant l’any 2017, amb una aportació de 20 €.

D’aquesta forma ajudaràs a realitzar els projectes d’AulaMèdia i al mateix temps et podràs beneficiar de les nostres “recompenses” i d’un important descompte en la matrícula de les nostres Jornades.

Per agrair el teu suport econòmic t’enviarem, a la teva adreça postal:

– El DVD Una mirada crítica
– El llibre “Zàping
– Un segon DVD a triar entre els DVDs d’AulaMèdia relacionats aquí sota.
– A més, tindràs un descompte del 50 % en la matrícula de les Jornades Educació Mediàtica per a una societat crítica. (Més informació de les Jornades AQUÍ)

 

COM FER-HO?

1.- Emplena el formulari adjunt i clica “Enviar”

2.- Fes una aportació econòmica de 20 € al compte d’AulaMèdia:
ES26 3025 0005 8714 3323 2944 de la “Caixa d’Enginyers”
(Indica en el remitent el teu nom i els teus cognoms).

 

FORMULARI

Nom: (obligatori)

Cognoms: (obligatori)

Adreça particular: (obligatori)

Codi Postal: (obligatori)

Població: (obligatori)

Primer correu-e: (obligatori)

Segon correu-e:

Tria UN DVD (obligatori)

Post anterior