L’Educació Mediàtica a un clic!

3dvds

AulaMèdia. Educació en Comunicació ofereix un nou servei. Fa pocs dies AulaMèdia ha posat en línia -i en alta qualitat- alguns de les seves produccions audiovisuals per facilitar-ne la seva adquisició i visionament per part de totes les persones interessades en els mitjans de comunicació audiovisuals. Especialment pel professorat que treballa, o vol treballar, l’Educació Mediàtica a les aules des d’una perspectiva expressiva, analítica i crítica.

Aviat afegirem més materials audiovisuals d’AulaMèdia, com la col·lecció de 4 reportatges de Darrere la Pantalla (4 reportatges dedicats ha explicar el funcionament de la televisió, els informatius, els dramàtics i la publicitat en televisió). En aquesta pàgina també hi penjarem alguns materials d’accés lliure: entrevistes, extres, etc.

Des de fa anys AulaMèdia realitza aquest tipus de materials audiovisuals, ja que pensem que cal “elaborar, per part de professionals del món educatiu i de la comunicació, material didàctic per a l’Educació en Comunicació; actualitzat i que vagi més enllà de la pura descripció del funcionament dels mitjans, és a dir, que desenvolupi també l’anàlisi crítica dels continguts.”

Entenem que aquests materials son bàsics si volem implementar realment l’Educació en Comunicació o Educació Mediàtica en el currículum de les diferents etapes de l’educació obligatòria.

Ja es poden descarregar els 3 primers reportatges d’AulaMèdia des d’AQUESTA PÀGINA.

 

https://vimeo.com/aulamedia/vod_pages/sort:videos/format:detail