El poder dels mitjans

El Poder dels Mitjans (Teaser 1) Joan Roura

Ja hem començat l’edició del reportatge titulat El Poder dels Mitjans“, que tenim previst estrenar a principis de juliol en el marc de les Jornades d’Educació en Comunicació. Mirar i Educar Críticament, que AulaMèdia organitza cada any al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Per tirar endavant aquest nou reportatge et sol·licitem el teu ajut i poder, així, completar-lo amb èxit. Si vols ajudar-nos, emplena el formulari adjunt i tria la teva aportació. Per agrair-vos el vostre suport econòmic us enviarem a casa una còpia del DVD “El poder dels mitjans” i d’altres “recompenses”.

Els tres tipus d’aportacions al projecte “El Poder dels Mitjans” que us proposem són:

  • SIMPLE – Aportació de 15 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, UNA còpia del DVD “El poder dels mitjans”.
  • DOBLE – Aportació de 25 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, UNA còpia del DVD “El poder dels mitjans” + Un DVD extra d’AulaMèdia.
  • EXTRA – Aportació de 35 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, DUES còpies del DVD “El poder dels mitjans” + Un DVD extra d’AulaMèdia + Una matrícula gratuïta a les Jornades d’Educació en Comunicació Mirar i educar críticament organitzades per AulaMèdia.

Emplena el formulari i clica “Enviar”.

    Nom: (obligatori)

    Cognoms: (obligatori)

    Adreça: (obligatori)

    Codi Postal: (obligatori)

    Població: (obligatori)

    Primer correu-e: (obligatori)

    Segon correu-e:

    APORTACIÓ

    SIMPLE:

    DOBLE:

    EXTRA: