completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


El poder dels mitjans

El Poder dels Mitjans (Teaser 1) Joan Roura

Ja hem començat l’edició del reportatge titulat El Poder dels Mitjans“, que tenim previst estrenar a principis de juliol en el marc de les Jornades d’Educació en Comunicació. Mirar i Educar Críticament, que AulaMèdia organitza cada any al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Per tirar endavant aquest nou reportatge et sol·licitem el teu ajut i poder, així, completar-lo amb èxit. Si vols ajudar-nos, emplena el formulari adjunt i tria la teva aportació. Per agrair-vos el vostre suport econòmic us enviarem a casa una còpia del DVD “El poder dels mitjans” i d’altres “recompenses”.

Els tres tipus d’aportacions al projecte “El Poder dels Mitjans” que us proposem són:

 • SIMPLE – Aportació de 15 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, UNA còpia del DVD “El poder dels mitjans”.
 • DOBLE – Aportació de 25 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, UNA còpia del DVD “El poder dels mitjans” + Un DVD extra d’AulaMèdia.
 • EXTRA – Aportació de 35 € ens permetrà enviar-vos, a la vostra adreça postal, DUES còpies del DVD “El poder dels mitjans” + Un DVD extra d’AulaMèdia + Una matrícula gratuïta a les Jornades d’Educació en Comunicació Mirar i educar críticament organitzades per AulaMèdia.

Emplena el formulari i clica “Enviar”.

Nom: (obligatori)

Cognoms: (obligatori)

Adreça: (obligatori)

Codi Postal: (obligatori)

Població: (obligatori)

Primer correu-e: (obligatori)

Segon correu-e:

APORTACIÓ

SIMPLE:

DOBLE:

EXTRA: