completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • La quarta edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès (FCCC), que organitza ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) comença el 25 d’octubre i finalitzarà el 27 de novembre. Es podran visionar més de 30 peces audiovisuals en 24 sales (cinemes, ateneus, centres culturals, etc.) de València, Elx, Llíria, Montserrat, Carcaixent i Castelló.

  Aquest any ACICOM organitza cinc setmanes intenses de reflexió i projeccions sobre cinc temàtiques: llibertat d’expressió, memòria històrica, feminismes, territori i ciutadania.

  PROGRAMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


15 anys

muntfolis

De tots aquests anys coordinant aquesta revista digital, el que més “vivament” recordes son les llargues hores que has passat en els despatxos de les administracions catalanes i els kilòmetres de passadissos institucionals que has hagut de recorre per cercar recursos econòmics per l’entitat.

Vulguis o no, quan mires enrere, recordes el fragment d’aquella cançó en la que et trobes tant identificat quan penses en les administracions educatives:

repartir unes targetes, ser amable amb la gent i
amb maneres de jove discret i educat
presentar els meus respectes a l’autoritat”
i et veus escoltant “”batalletes” i parlant “amb un home amb corbata” que no saps qui és.

Reunions a Via Augusta o a l’Edifici del Rellotge de la Diputació i per la nit preses per acabar el projecte que calia lliurar endemà, terminis que no sabies molt bé quin sentit tenien, tot per justificar les despeses d’una activitat que encara no havia començat. Burocràcia!

Al dia següent la senyora del registre estampava el segell sobre un munt de fulls que recollien diferents projectes fantàstics d’educació mediàtica: planings de realització d’una producció audiovisual, definició i objectius d’una activitat de formació… desenes de fulls que volien convèncer de les bondats, de la capacitat motivadora de l’Educació en Comunicació.

Els amics et diuen que els aniversaris serveixen per aturar-se, mirar enredera i fer una valoració de tot allò que has fet… doncs això: molts kilòmetres de passadissos i molts i molts folis.

eduCOMgran

Dónes un cop d’ull al web eduCOM.info tot fent un recorregut guiat per tots aquells projectes d’AulaMèdia realitzats en aquests 15 anys: Escoles d’Estiu i Jornades d’Educació en Comunicació, materials didàctics i produccions audiovisuals sobre Educació en Comunicació, debats al Col·legi de Periodistes i entrevistes audiovisuals en forma de “mirades”.

Però aquest mapa dels projectes d’AulaMèdia, que és el web eduCOM.info, no recull el voluntarisme de centenars de persones que han donat suport a AulaMèdia. Sí, això és el que realment cal recordar: l’ajut i l’energia de totes les persones que han construït, amb el seu suport AulaMèdia. Això és el que realment compte!

Francesc-Josep Deó