completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo

15 anys

muntfolis

De tots aquests anys coordinant aquesta revista digital, el que més “vivament” recordes son les llargues hores que has passat en els despatxos de les administracions catalanes i els kilòmetres de passadissos institucionals que has hagut de recorre per cercar recursos econòmics per l’entitat.

Vulguis o no, quan mires enrere, recordes el fragment d’aquella cançó en la que et trobes tant identificat quan penses en les administracions educatives:

repartir unes targetes, ser amable amb la gent i
amb maneres de jove discret i educat
presentar els meus respectes a l’autoritat”
i et veus escoltant “”batalletes” i parlant “amb un home amb corbata” que no saps qui és.

Reunions a Via Augusta o a l’Edifici del Rellotge de la Diputació i per la nit preses per acabar el projecte que calia lliurar endemà, terminis que no sabies molt bé quin sentit tenien, tot per justificar les despeses d’una activitat que encara no havia començat. Burocràcia!

Al dia següent la senyora del registre estampava el segell sobre un munt de fulls que recollien diferents projectes fantàstics d’educació mediàtica: planings de realització d’una producció audiovisual, definició i objectius d’una activitat de formació… desenes de fulls que volien convèncer de les bondats, de la capacitat motivadora de l’Educació en Comunicació.

Els amics et diuen que els aniversaris serveixen per aturar-se, mirar enredera i fer una valoració de tot allò que has fet… doncs això: molts kilòmetres de passadissos i molts i molts folis.

eduCOMgran

Dónes un cop d’ull al web eduCOM.info tot fent un recorregut guiat per tots aquells projectes d’AulaMèdia realitzats en aquests 15 anys: Escoles d’Estiu i Jornades d’Educació en Comunicació, materials didàctics i produccions audiovisuals sobre Educació en Comunicació, debats al Col·legi de Periodistes i entrevistes audiovisuals en forma de “mirades”.

Però aquest mapa dels projectes d’AulaMèdia, que és el web eduCOM.info, no recull el voluntarisme de centenars de persones que han donat suport a AulaMèdia. Sí, això és el que realment cal recordar: l’ajut i l’energia de totes les persones que han construït, amb el seu suport AulaMèdia. Això és el que realment compte!

Francesc-Josep Deó

 • NOU DVD · El reportatge Projecte Mòbil (el viatge) vol mostrar alguns dels problemes mediambientals, socials i laborals que es generen en la fabricació dels telèfons mòbils.

  Si t’interessa aconseguir el DVD Projecte Mòbil (el viatge) emplena el formulari que trobaràs aquí, i per una aportació de 15 €, t’enviarem una còpia del DVD a casa. [+]

 • El poder del mitjans

  epdmp

  Sis veus crítiques ens parlen sobre el poder mediàtic. Un documental d'AulaMèdia que reflexiona sobre la influència de les persones properes al poder en els mitjans de comunicació i el poder que tenen aquests mitjans sobre l'audiència. Qui té el poder? Com l'exerceix? El periodisme ha de servir el poder o qüestionar-lo? Aquestes són algunes de les preguntes que responen Anna Bonet, Gemma Garcia, Xavier Giró, Jesús Rodríguez, Joan Roura i Joan Manuel Tresserras.

  Si t'interessa aquest DVD emplena el formulari que trobaràs aquí, per una aportació de 15 €, t’enviarem a casa una còpia del DVD El Poder dels Mitjans. [+]

  També el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]

 • Una mirada crítica

  Una mirada crítica. Un (des)enfoc crític sobre els mitjans de comunicació. Aquest DVD vol reflexionar sobre el periodisme i la seva funció social. El reportatge recull cinc mirades que ens ajuden a analitzar diferents aspectes que reflecteixen els mitjans de comunicació: el racisme, el masclisme, el classisme... El DVD també vol mostrar la situació del periodisme a casa nostra.

  Si t'interessa aquest DVD emplena el formulari que trobaràs aquí, per una aportació de 15 €, t’enviarem a casa una còpia del DVD Una mirada crítica. [+]

  Si vols el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]

 • Un matí a la redacció

  umr

  Durant un matí hem tingut accés al departament d’informatius de TV3 per veure com es fa un TeleNotícies. Un matí a la redacció mostra tot el procés de realització d’un informatiu per a televisió, des de la reunió matinal on es comencen a perfilar quins temes tindran més pes fins al frenesí de darrera hora, quan el TN ja està en marxa i algunes de les informacions encara s’estan acabant d’elaborar.

  Si t'interessa aquest reportatge el pots descarregar aquí per 10 € [+]

 • Dóna’m la teva mirada

  dltm0

  Dóna’m la teva mirada és un DVD didàctic que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual per a qualsevol persona interessada a comprendre millor el que veu en una pantalla. Pensat per a qualsevol espectador interessat a entendre millor el que veu en una pantalla i especialment per a docents de diferents etapes i matèries, l’estructura del documental i l’organització del DVD han estat pensades per tal d’adaptar-se a les diferents matèries.

  Si t'interessa aquest reportatge el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]