completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • La quarta edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès (FCCC), que organitza ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) comença el 25 d’octubre i finalitzarà el 27 de novembre. Es podran visionar més de 30 peces audiovisuals en 24 sales (cinemes, ateneus, centres culturals, etc.) de València, Elx, Llíria, Montserrat, Carcaixent i Castelló.

  Aquest any ACICOM organitza cinc setmanes intenses de reflexió i projeccions sobre cinc temàtiques: llibertat d’expressió, memòria històrica, feminismes, territori i ciutadania.

  PROGRAMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Tallers de comunicació i periodisme

somatentsTallers de comunicació i periodisme per a escoles i instituts impartits per periodistes i acadèmics

Explicar als alumnes qui decideix què és notícia; jugar amb ells a fer de periodistes per un dia mentre aprenen a llegir, jerarquitzar, seleccionar i explicar històries; ajudar-los a fer el taller de revista de l’escola… El col·lectiu de periodistes i acadèmics de la comunicació SomAtents ofereix a les escoles un ampli programa de tallers i cursos amb activitats formatives que desenvolupen les habilitats expressives i comunicatives dels alumnes. Els tallers i cursos, que ja s’han impartit amb èxit en escoles de tot Catalunya, proposen també una mirada crítica sobre la societat de la comunicació des de l’experiència dels professionals del sector i de professors i investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Alguns dels cursos més contractats per les escoles han estat: Periodista per un dia, Taller de Revista, Qui decideix què és notícia, Pares i mestres de natius digitals, Taller de crònica periodística de la vida quotidiana o el Taller de producció i gramàtica audiovisual. Si voleu rebre més informació sobre els tallers podeu entrar i emplenar el formulari en aquest link: http://bit.ly/1InUcEl

SomAtents, que també desenvolupa una revista digital i diversos projectes de periodisme d’interacció social amb el suport del districte de Ciutat Vella al barri del Raval, on té la seu, proposa una mirada crítica al món de la comunicació i del periodisme, ja que entén la feina dels informadors com una eina per actuar i visibilitzar els problemes de la societat i de la democràcia i per emancipar la ciutadania. Per això considera que les escoles han de ser un espai d’atenció especial per a la formació crítica en comunicació.

SomAtents