completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • Llenguatge audiovusal

  En el web EL LLENGUATGE AUDIOVISUAL hi trobareu alguns dels conceptes essencials del llenguatge audiovisual explicats amb exemples. Està pensat per a suport del professorat o estudiants que treballin el cinema i la televisió a l’aula o per a l’aprenentatge autodidacta. [+]

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Els Tallers Radiofònics

estudi

Els Tallers Radiofònics van néixer amb l’objectiu d’ensenyar a fer ràdio, televisió i periodisme digital a tots aquells que se sentissin atrets per aquests mitjans. Som un grup de professionals amb anys d’experiència, que gaudim transmetent el nostre coneixement, i sempre treballem amb grups molt reduïts. És la manera ideal de poder fer els exercicis pràctics que proposem, amb les màximes garanties d’oferir una atenció personalitzada a cada un dels participants. Defensem que s’aprèn més i millor quan es treballa mitjançant activitats divertides. Fins i tot, petits jocs que estimulin el que volem potenciar des d’un punt de vista lúdic, però sense perdre en cap cas el rigor. Sabem tots els elements positius que proporciona treballar en mitjans de comunicació i tot el que es pot exercitar a través d’aquest món.

Saber comunicar-se millor amb els altres i amb l’entorn és l’element principal que hem ensenyat a adults durant els últims cinc anys. En la societat actual, però, aquest factor també és de vital importància per al desenvolupament dels infants. Per aquest motiu, els Tallers Radiofònics hem decidit obrir una nova branca de la nostra iniciativa i ara volem ensenyar aquests valors als nens. No ens oblidem, també, d’altres elements com el pensament crític per relacionar-se de manera correcta amb el món o valorar els beneficis de treballar en equip.

davant

A més, considerem que la nostra proposta és un complement educatiu ideal a l’ensenyament convencional, ja que potencia el fet de treballar competències que no estan directament presents en els programes o plans educatius reglats i que considerem que són importants per al desenvolupament humà dels nens.

Més informació:
www.tallersradiofonics.cat