completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • MSC 2019

  El documental Projecte Mòbil (el viatge) obrirà la 4a edició del Mobile Social Congress, que es realitzarà el 26 i 27 de febrer de 2019 al Pati Manning a Barcelona. Entrada lliure. [+]

 • JORNADES

  Amb el títol Educació Mediàtica. MIRAR, PENSAR… ACTUAR! AulaMèdia organitza -de l’1 al 4 de juliol de 2019- les XII Jornades d’Educació en Comunicació.

  Si vols informació de les Jornades emplena el formulari que trobaràs AQUÍ i t’enviarem informació puntualment de les Jornades d’AulaMèdia.

  VOLS MÉS INFORMACIÓ?

 • Llenguatge audiovusal

  En el web EL LLENGUATGE AUDIOVISUAL hi trobareu alguns dels conceptes essencials del llenguatge audiovisual explicats amb exemples. Està pensat per a suport del professorat o estudiants que treballin el cinema i la televisió a l’aula o per a l’aprenentatge autodidacta. [+]

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Jornades de juliol: Reflexionem sobre els mitjans i el cinema

jornades15

Les Jornades L’educació mediàtica. El poder dels mitjans volen ser un punt de trobada i reflexió de totes aquelles persones preocupades per l’educació en matèria de comunicació, sobre la incidència els mitjans audiovisuals en els infants, en els adolescents i en la ciutadania en general.

Volem reflexionar sobre com els mitjans de comunicació o el cinema construeixen referents en l’imaginari dels més joves, però també en els rols dels adults. Reflexionarem sobre la violència masclista, el racisme, la representació de la realitat, etc.

Convidarem a professorat de Primària i de Secundària que treballen en l’àmbit de la producció escolar audiovisual, ja sigui en el camp de la televisió o del cinema, per mostrar la capacitat motivadora dels audiovisuals entre l’alumnat, per veure quin es la metodologia que utilitzen, quines són les competències es treballen, en definitiva com s’implementa l’Educació en Comunicació Audiovisual a l’aula.

pantallaglobal

També volem preguntar-nos si hi ha una altra forma d’informar o de comunicar des dels mitjans, si realment hi ha una comunicació d’interès social, o amb finalitats socials. En aquest cas periodistes i productors audiovisuals reflexionaran sobre la capacitat de transformació dels mitjans i sobre els continguts educatius i socials que habitualment no apareixen en els grans mitjans de comunicació.

Aquests son alguns temes que volem abordar en aquests novenes jornades d’Educació en Comunicació que AulaMèdia organitza anualment, en aquesta edició entre el 6 i el 9 de juliol al Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona.

inscripcio

 

 

 

Post posterior