completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • La quarta edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès (FCCC), que organitza ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) comença el 25 d’octubre i finalitzarà el 27 de novembre. Es podran visionar més de 30 peces audiovisuals en 24 sales (cinemes, ateneus, centres culturals, etc.) de València, Elx, Llíria, Montserrat, Carcaixent i Castelló.

  Aquest any ACICOM organitza cinc setmanes intenses de reflexió i projeccions sobre cinc temàtiques: llibertat d’expressió, memòria històrica, feminismes, territori i ciutadania.

  PROGRAMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Els DVDs d’AulaMèdia

6DVDs

En els darrers anys l’associació AulaMèdia, amb la col·laboració d’Objectiu: Comunicació, ha produït 6 DVDs per treballar l’Educació en Comunicació Audiovisual a l’aula. La col·lecció Darrere la Pantalla de 4 DVDs sobre la televisió; el DVD Una mirada crítica -sobre l’anàlisi crític dels mitjans- així com el DVD Dóna’m la teva mirada -sobre els fonaments del llenguatge audiovisual- és un material didàctic molt adient per a treballar l’educació audiovisual a l’aula

Podeu comprar els DVDs d’AulaMèdia a les botigues d’Abacus.

També els podeu demanar per Internet a AulaMèdia aquí.

6.- Dóna’m la teva mirada. [vídeo promocional]

5.- Una mirada crítica. [vídeo promocional]

4.- La publicitat · Darrere la Pantalla [vídeo promocional]

3.- Els dramàtics de televisió · Darrere la Pantalla [vídeo promocional]

2.- Els informatius de televisió · Darrere la Pantalla [vídeo promocional]

1.- Una visita guiada a la TV · Darrere la Pantalla [vídeo promocional]

Ajuda’ns comprant els nostres DVDs!

Post posterior