completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • MSC 2019

  El documental Projecte Mòbil (el viatge) obrirà la 4a edició del Mobile Social Congress, que es realitzarà el 26 i 27 de febrer de 2019 al Pati Manning a Barcelona. Entrada lliure. [+]

 • JORNADES

  Amb el títol Educació Mediàtica. MIRAR, PENSAR… ACTUAR! AulaMèdia organitza -de l’1 al 4 de juliol de 2019- les XII Jornades d’Educació en Comunicació.

  Si vols informació de les Jornades emplena el formulari que trobaràs AQUÍ i t’enviarem informació puntualment de les Jornades d’AulaMèdia.

  VOLS MÉS INFORMACIÓ?

 • Llenguatge audiovusal

  En el web EL LLENGUATGE AUDIOVISUAL hi trobareu alguns dels conceptes essencials del llenguatge audiovisual explicats amb exemples. Està pensat per a suport del professorat o estudiants que treballin el cinema i la televisió a l’aula o per a l’aprenentatge autodidacta. [+]

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Ajuda’ns… tota pedra fa paret!

paretpedra

Des d’AulaMèdia · Educació en Comunicació hem posat en marxa la campanya Ajuda’ns… tota pedra fa paret! per recaptar fons pels nostres projectes. Les retallades econòmiques han afectat les subvencions que rebien moltes entitats, entre elles la nostra associació. Per aquest motiu hem hagut de buscar vies alternatives per finançar els projectes ja endegats.

És per això que ens adrecem a tots els nostres subscriptors i les subscriptores per sol·licitar el vostre suport econòmic i poder, així, donar continuïtat al projecte eduCOM que ja tenim en marxa. Tota pedra fa paret!

logoeducomAquesta campanya de “recerca de mecenes” ja ha començat a donar els seus fruits, actualment el projecte eduCOM, un portal que “vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l’Educació en Comunicació a les aules” ja ha aconseguir dos terços dels “protectors” o “protectores” que necessita per consolidar-se.

Des d’AulaMèdia volem donar les gràcies a totes les persones que col·laboren d’una forma o altre en el nostre projecte. Gràcies a totes les persones que han donat suport a AulaMèdia, fent-se “protectors” o “protectores” del  projecte que amb la seva aportació econòmica –20 €– estan consolidant aquest projecte.

Vols fer-te PROTECTOR o PROTECTORA?  mes

AulaMèdia · Educació en Comunicació