completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo

Ajuda’ns… tota pedra fa paret!

paretpedra

Des d’AulaMèdia · Educació en Comunicació hem posat en marxa la campanya Ajuda’ns… tota pedra fa paret! per recaptar fons pels nostres projectes. Les retallades econòmiques han afectat les subvencions que rebien moltes entitats, entre elles la nostra associació. Per aquest motiu hem hagut de buscar vies alternatives per finançar els projectes ja endegats.

És per això que ens adrecem a tots els nostres subscriptors i les subscriptores per sol·licitar el vostre suport econòmic i poder, així, donar continuïtat al projecte eduCOM que ja tenim en marxa. Tota pedra fa paret!

logoeducomAquesta campanya de “recerca de mecenes” ja ha començat a donar els seus fruits, actualment el projecte eduCOM, un portal que “vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l’Educació en Comunicació a les aules” ja ha aconseguir dos terços dels “protectors” o “protectores” que necessita per consolidar-se.

Des d’AulaMèdia volem donar les gràcies a totes les persones que col·laboren d’una forma o altre en el nostre projecte. Gràcies a totes les persones que han donat suport a AulaMèdia, fent-se “protectors” o “protectores” del  projecte que amb la seva aportació econòmica –20 €– estan consolidant aquest projecte.

Vols fer-te PROTECTOR o PROTECTORA?  mes

AulaMèdia · Educació en Comunicació

 

 

 • Dóna’m la teva mirada

  dltm0

  Dóna’m la teva mirada és un DVD didàctic que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual per a qualsevol persona interessada a comprendre millor el que veu en una pantalla. Pensat per a qualsevol espectador interessat a entendre millor el que veu en una pantalla i especialment per a docents de diferents etapes i matèries, l’estructura del documental i l’organització del DVD han estat pensades per tal d’adaptar-se a les diferents matèries.

  Si t'interessa aquest reportatge el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]

 • El poder del mitjans

  epdmp

  Sis veus crítiques ens parlen sobre el poder mediàtic. Un documental d'AulaMèdia que reflexiona sobre la influència de les persones properes al poder en els mitjans de comunicació i el poder que tenen aquests mitjans sobre l'audiència. Qui té el poder? Com l'exerceix? El periodisme ha de servir el poder o qüestionar-lo? Aquestes són algunes de les preguntes que responen Anna Bonet, Gemma Garcia, Xavier Giró, Jesús Rodríguez, Joan Roura i Joan Manuel Tresserras.

  Si t'interessa aquest DVD emplena el formulari que trobaràs aquí, per una aportació de 15 €, t’enviarem a casa una còpia del DVD El Poder dels Mitjans. [+]

  També el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]

 • Un matí a la redacció

  umr

  Durant un matí hem tingut accés al departament d’informatius de TV3 per veure com es fa un TeleNotícies. Un matí a la redacció mostra tot el procés de realització d’un informatiu per a televisió, des de la reunió matinal on es comencen a perfilar quins temes tindran més pes fins al frenesí de darrera hora, quan el TN ja està en marxa i algunes de les informacions encara s’estan acabant d’elaborar.

  Si t'interessa aquest reportatge el pots descarregar aquí per 10 € [+]

 • Una mirada crítica

  Una mirada crítica. Un (des)enfoc crític sobre els mitjans de comunicació. Aquest DVD vol reflexionar sobre el periodisme i la seva funció social. El reportatge recull cinc mirades que ens ajuden a analitzar diferents aspectes que reflecteixen els mitjans de comunicació: el racisme, el masclisme, el classisme... El DVD també vol mostrar la situació del periodisme a casa nostra.

  Si t'interessa aquest DVD emplena el formulari que trobaràs aquí, per una aportació de 15 €, t’enviarem a casa una còpia del DVD Una mirada crítica. [+]

  Si vols el pots descarregar aquí per 9.99 € [+]