completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • La quarta edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès (FCCC), que organitza ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) comença el 25 d’octubre i finalitzarà el 27 de novembre. Es podran visionar més de 30 peces audiovisuals en 24 sales (cinemes, ateneus, centres culturals, etc.) de València, Elx, Llíria, Montserrat, Carcaixent i Castelló.

  Aquest any ACICOM organitza cinc setmanes intenses de reflexió i projeccions sobre cinc temàtiques: llibertat d’expressió, memòria històrica, feminismes, territori i ciutadania.

  PROGRAMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Ajuda’ns… tota pedra fa paret!

paretpedra

Des d’AulaMèdia · Educació en Comunicació hem posat en marxa la campanya Ajuda’ns… tota pedra fa paret! per recaptar fons pels nostres projectes. Les retallades econòmiques han afectat les subvencions que rebien moltes entitats, entre elles la nostra associació. Per aquest motiu hem hagut de buscar vies alternatives per finançar els projectes ja endegats.

És per això que ens adrecem a tots els nostres subscriptors i les subscriptores per sol·licitar el vostre suport econòmic i poder, així, donar continuïtat al projecte eduCOM que ja tenim en marxa. Tota pedra fa paret!

logoeducomAquesta campanya de “recerca de mecenes” ja ha començat a donar els seus fruits, actualment el projecte eduCOM, un portal que “vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l’Educació en Comunicació a les aules” ja ha aconseguir dos terços dels “protectors” o “protectores” que necessita per consolidar-se.

Des d’AulaMèdia volem donar les gràcies a totes les persones que col·laboren d’una forma o altre en el nostre projecte. Gràcies a totes les persones que han donat suport a AulaMèdia, fent-se “protectors” o “protectores” del  projecte que amb la seva aportació econòmica –20 €– estan consolidant aquest projecte.

Vols fer-te PROTECTOR o PROTECTORA?  mes

AulaMèdia · Educació en Comunicació