I finalment va arribar el dia…

presentacio

El passat 20 de febrer a la tarda vam fer la primera presentació del Dóna’m la teva mirada. Fonaments del Llenguatge Audiovisual al Col·legi de Periodistes de Catalunya, en aquest cas per a tots els mecenes que ens van acompanyar en el procés.

A la taula de presentació s’hi va reunir tot l’equip de producció: Francesc-Josep Deó, Xavier Breil, Dídac Roger, Àlex Brull i Elisabeth Breil. I entre el públic bona part dels mecenes de la zona de Barcelona, als quals es va lliurar, a més del DVD, la guia didàctica exclusiva per a mecenes.

Ha estat un procés llarg, ric i complex, que ha durat quasi dos anys, i ens va fer molta il·lusió poder finalment entregar el DVD acabat. I lògicament no podíem fer altra cosa que repetir una vegada més els nostres agraïments. És repetit, és un tòpic, però és que en el nostre cas és literalment veritat paraula per paraula: sense els mecenes no hauria estat possible que hagués arribat el dia d’ahir.

presentacio2

Dóna’m la teva mirada pretén ser un material amè i entenedor per a totes aquelles persones interessades a saber interpretar el que veuen quan s’asseuen davant d’una pantalla de televisió o cinema.

Ara el Dóna’m la teva mirada comença un altre camí. Un camí a les aules del nostre país que esperem que sigui llarg i útil per a docents de qualsevol etapa i matèria i per a totes aquelles persones interessades en entendre millor el que veuen en una pantalla.

Trobareu més informació sobre el contingut, els diferents capítols, etc. en aquest bloc.

AM