DVD de llenguatge audiovisual

Dóna'm la teva mirada

Finalment ja està a la venda el DVD Dóna’m la teva mirada. En aquesta nova producció audiovisual d’AulaMèdia i Objectiu: Comunicació es recull en set capítols els Fonaments del llenguatge audiovisual: L’Enquadrament, els tipus de pla, els moviments de camera, el punt de vista, la il·luminació, els muntatge i, finalment, el so. Un DVD bàsic per aquells “docents, estudiants i qualsevol persona interessada a entendre millor el que veu al cinema i la televisió”. El podeu comprar aquí.

El proper 20 de febrer, dimecres, a les 18h al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, principal. Barcelona) farem la presentació, exclusiva per als mecenes que han finançat -a traves de Verkami- aquest ambicions projecte. En aquesta presentació, a més del DVD Dóna’m la teva mirada, es lliurarà la guia didàctica del DVD.

A principis de març també farem una presentació a la ciutat de València, acte que està organitzat per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), una de les entitat que ha donat suport a AulaMèdia per portar endavant la realització i producció d’aquest DVD.