completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • La quarta edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès (FCCC), que organitza ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) comença el 25 d’octubre i finalitzarà el 27 de novembre. Es podran visionar més de 30 peces audiovisuals en 24 sales (cinemes, ateneus, centres culturals, etc.) de València, Elx, Llíria, Montserrat, Carcaixent i Castelló.

  Aquest any ACICOM organitza cinc setmanes intenses de reflexió i projeccions sobre cinc temàtiques: llibertat d’expressió, memòria històrica, feminismes, territori i ciutadania.

  PROGRAMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Reeducant la mirada

El Taller de Vídeo Participatiu té com a objectiu potenciar el pensament crític, aprendre a treballar en equip i desenvolupar la creativitat. El vídeo participatiu és a més una eina que acompanya processos socials i que centra sobretot l’atenció en l’elaboració i no tant en el producte final. En funció de les necessitats i les inquietuds dels grups, els tallers poden tenir diferents formats com son el documental, el reportatge, les vídeo postals, les entrevistes… Però en tots ells es treballen aspectes com la identitat, la pertinença al grup i la capacitat expressiva.

Des de l’Associació Fora de Quadre, entitat que a través del periodisme i l’audiovisual realitza projectes per a la transformació social, desenvolupem en escoles, instituts, esplais o entitats els Tallers de Vídeo Participatiu. En tots ells es qüestiona la societat actual, engegant un procés crític i de reflexió sobre l’entorn. Un procés que implica una reeducació de la mirada.

Formem part també del Catàleg d’Activitats d’Igualtat i Ciutadania per al període 2012 de la Diputació de Barcelona www.diba.cat/aic/activitats.asp (pàgina 72 ), des d’on podreu rebre subvencions per a la realització dels tallers.

Si esteu interessats en la nostra proposta i us voleu fer una idea de la línia que seguim, cliqueu aquest enllaç on veureu una petita mostra d’alguns tallers que hem realitzat. No dubteu en contactar amb nosaltres i us farem arribar un dossier informatiu més detallat.

Un Taller de Video Participatiu és una proposta engrescadora perquè tant nens com joves treballin la identitat, el treball en equip i la creativitat.

Associació Fora de Quadre
…………………………………………..
Cristina Mora
mora.cristina@gmx.es
610 37 38 45
…………………………………………..
Núria Piera
nunupiera@yahoo.es
657 127 070
………………………………………….