completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • Llenguatge audiovusal

  En el web EL LLENGUATGE AUDIOVISUAL hi trobareu alguns dels conceptes essencials del llenguatge audiovisual explicats amb exemples. Està pensat per a suport del professorat o estudiants que treballin el cinema i la televisió a l’aula o per a l’aprenentatge autodidacta. [+]

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Enganxat al Wap

Realment avui es fa difícil agafar el son, fa molta i molta calor. Aquesta vegada els homes i les dones del temps ho han encertat… per una vegada! A la ràdio la Melody Gardot canta a Lisboa i encara fa més dens l’aire d’aquesta nit d’agost. La seva veu et recorda a Pessoa, els tramvies, els fados i et transporta novament a la vella ciutat atlàntica. Per un moment tornes a passejar pels carrers de l’Alfama i el Chiado sota la llum de la teva sempre estimada i encantadora Lisboa. Quina enyorança!

Com és impossible dormir, et trobes a altes hores de la matinada “xerrant” a través del WhatsApp del teu mòbil. Et va agradar que la dependenta de la teva nova companyia telefònica et preguntés abans de vendre’t qualsevol telèfon.

–Per què fas servir normalment el mòbil? Envies molts missatges?

Home! –vas pensar- Per fi algú que et pregunta per les teves “necessitats comunicatives reals” i no et vol vendre un supermòbil de la gamma alta, amb una tarifa de talla extra que sens dubte serà massa per tu i et vindrà gran.

Sí, ja tens el teu flamant “terminal”, com diuen els tècnics, ara només desitges no ser d’aquells que van caminant per les Rambles o pel Passeig de Gràcia, amb els ulls clavats a la pantalla del mòbil, ensopegant amb els vianants que venen de cara. Tems ser d’aquelles persones que fan “zàping social” a tota hora, teclejant els missatges ràpidament sobre la pantalla, saltant de conversa en conversa sense estar en cap, sense estar amb ningú… perquè volen estar amb tothom.

Tu, sí tu, que has criticat tant i tant radicalment la tecnologia de consum, et trobes ara enganxat al WhatsApp en aquesta nit de calor espessa per culpa de la humitat de Barcelona. Malgrat l’hora que és, pel pati interior de l’illa de cases, sents la gent que, seguda a les galeries, encara fa petar la xerrada.

Sí, realment el WhatsApp és molt potent però, penses, té algunes limitacions.

Com diu la teva amiga Àlex.

–Jo no puc discutir-me per WhatsApp. Jo soc millor face to face.

Sabent com és l’Àlex rius i li dones la raó afegint…

–Sí, sí, clar, ni els missatges de SMS, ni els waps tenen entonació… per tant, per moltes emoticones que posis en els missatges, algunes vegades ens poden portar a malentesos. Tu ho saps molt bé!

Malgrat tot creus que sí, que segurament li trauràs partit a això del “Uapxap” com tu li dius. No, no és un caprici d’estiu.

Però… per què fa tanta calor avui?

Francesc-Josep Deó