completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • Llenguatge audiovusal

  En el web EL LLENGUATGE AUDIOVISUAL hi trobareu alguns dels conceptes essencials del llenguatge audiovisual explicats amb exemples. Està pensat per a suport del professorat o estudiants que treballin el cinema i la televisió a l’aula o per a l’aprenentatge autodidacta. [+]

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


L’Educació en Comunicació al Parlament

Com informàvem recentment des d’AulaMèdia vam sol·licitat el passat 16 de març a la Comissió de Peticions del Parlament de Catalunya que aquest estament desenvolupi el dret que la ciutadania té a l’alfabetització audiovisual i a la formació en comunicació audiovisual. Drets que recullen els articles 14 i 88 de la “Llei de la comunicació audiovisual de Catalunya”, però que ni el “Mandat marc del sistema públic audiovisual” aprovat pel Parlament, el febrer passat, ni cap altra norma a concretat.

Ara la petició d’AulaMèdia ha estat acceptada a tràmit i la Comissió a acordat -per unanimitat- sol·licitar al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya un informe sobre aquest aspecte de la Llei, informe que ha de fer arribar a la Comissió de Peticions del Parlament de Catalunya.

AulaMèdia

Diari de Sessions del Parlament de Catalunya (6/4/2010)