“Darrere la pantalla 3”

La sèrie “El carrer del mar” de Tots nosaltres TV ha estat escollida com a exemple de la nova edició del projecte “Darrere la pantalla” que produeix AulaMèdia i la productora Objectiu Comunicació, com a material per a l’aprenentatge del món audiovisual en centres educatius de Catalunya. “Darrera la pantalla” és un projecte que a través de vídeos i material didàctic, els centres d’ensenyament que vulguin, tenen material per explicar als seus alumnes com funciona el món de la televisió.

Els primers capítols estan dedicats a explicar com funciona una televisió i com és produeix un informatiu. En el tercer lliurament, es centra en com es fan els dramàtics i posen com a exemple “El carrer del mar” on hi surten imatges de la producció i també les opinions dels seus responsables David Ramon com a productor i Sergi Badalona com a director del projecte, sense deixar de banda l’equip tècnic i també l’artístic.

La col·lecció “Darrere la pantalla” té com a objectiu explicar i conscienciar els més joves davant la pantalla del televisor, perquè tinguin una actitud més crítica i positiva davant del televisor.

Tots Nosaltres TV