completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • Llenguatge audiovusal

  En el web EL LLENGUATGE AUDIOVISUAL hi trobareu alguns dels conceptes essencials del llenguatge audiovisual explicats amb exemples. Està pensat per a suport del professorat o estudiants que treballin el cinema i la televisió a l’aula o per a l’aprenentatge autodidacta. [+]

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


“Darrere la pantalla 3”

La sèrie “El carrer del mar” de Tots nosaltres TV ha estat escollida com a exemple de la nova edició del projecte “Darrere la pantalla” que produeix AulaMèdia i la productora Objectiu Comunicació, com a material per a l’aprenentatge del món audiovisual en centres educatius de Catalunya. “Darrera la pantalla” és un projecte que a través de vídeos i material didàctic, els centres d’ensenyament que vulguin, tenen material per explicar als seus alumnes com funciona el món de la televisió.

Els primers capítols estan dedicats a explicar com funciona una televisió i com és produeix un informatiu. En el tercer lliurament, es centra en com es fan els dramàtics i posen com a exemple “El carrer del mar” on hi surten imatges de la producció i també les opinions dels seus responsables David Ramon com a productor i Sergi Badalona com a director del projecte, sense deixar de banda l’equip tècnic i també l’artístic.

La col·lecció “Darrere la pantalla” té com a objectiu explicar i conscienciar els més joves davant la pantalla del televisor, perquè tinguin una actitud més crítica i positiva davant del televisor.

Tots Nosaltres TV

Post anterior